Leállt a Mission Impossible 7 forgatása a koronavírus miatt

Leállt a Mission Impossible 7 forgatása a koronavírus miatt

Felfüggesztették a Mission Impossible 7 forgatását Velencében, ugyanis a koronavírus az utóbbi napokban rendkívül gyorsan terjed Olaszországban, konkrétan Kínán kívül eddig a leggyorsabban bármilyen országban. A helyi önkormányzat törölte is az összes közösségi eseményt (nem is lehet ilyeneket szervezni), valamint bármit, ahol több ember jöhet össze veszélyesnek tűnő módon, így például a sporteseményeket és a filmforgatásokat is.

A Mission Impossible 7 a héten kezdődött volna, és három hétig tartott volna Velencében. A problémák azonban itt még nem érnek véget, ugyanis ezt követően Rómába költözött volna a stáb, ahol tovább forogtak volna a kamerák, de kérdéses, hogy a jelenlegi körülmények között erre lesz-e lehetőség márciusban.

Különösen azért lehet ez fájdalmas a stúdiónak, mert a Mission Impossible hetedik és nyolcadik részét egyben forgatják, és a kettő megjelenése között körülbelül egy év szünetet hagynak majd. Így tehát valójában a koronavírus egyszerre két film elkészítését késlelteti.

Pedig minden kezdett nagyon pozitívnak látszani: bejelentették például, hogy Henry Czerny visszatér az IMF főnökeként, akit nem láthattunk 25 éve, konkrétan az első Mission Impossible-film óta. Ezen kívül a Marvel Filmes Univerzum sztárja, Hyley Atwell is szerepet kap mind a hetedig, mind a nyolcadik részben.

A Paramount annyit árult el, hogy inkább elővigyázatosak a koronavírussal kapcsolatban, és felfüggesztették a forgatást, habár kérdéses, hogy volt-e egyáltalán választásuk az önkormányzat döntését követően. Érdekes ugyanakkor, hogy produkciós stáb hazatérhetett, ami arra enged utalni, hogy a Paramount sem számít arra, hogy a közeli jövőben újrakezdhetik a forgatást, így könnyen lehet, hogy teljesen átütemezik a forgatást, és csak később térnek vissza Olaszországba, vagy inkább egy teljesen új helyszínt választanak.

Szintén érdekes, hogy Tom Cruise még nem tartózkodott Olaszországban, mikor kiderült, hogy fel kell függeszteni a forgatást, pedig a főszerep mellett nagyon aktívan ellát produceri teendőket is a filmmel kapcsolatban. Mindenesetre, legalább nem kell rögtön hazautaznia.

A koronavírus eddig legfőképpen a kínai filmes piacra volt hatással: ott több új anyag premierjét is elhalasztották, mint például a legutóbbi James Bond-film, vagy a Sonic: The Hedgehog.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap