Korszakváltás az EA golfjátékaiban

Egy korszak ért véget a golfjátékok történetében: az EA 15 évnyi üzleti kapcsolat után búcsút vett Tiger Woodstól. Screenshotok a következő generációs golfjátékból.

Korszakváltás az EA golfjátékaiban

Tiger Woods 15 éven keresztül volt az EA PGA Tour golfjáték sorozatának címlaparca. Az első játék, amely a nevéhez köthető a Tiger Woods PGA Tour 99 volt, amely 1998-ban jelent meg PC-re és PlayStationre - bizony még az elsőre. Az idei játék, a Tiger Woods PGA Tour 14 lesz az utolsó, amelyben a világhírű golfozó szerepelni fog. Az EA Sports golfrészlegének főnöke Daryl Holt elmondta, hogy közös megegyezést követően váltak el útjaik. "Mindig is nagy rajongói voltunk Tigernek, és további sikereket kívánunk neki."

Woods és az EA kapcsolata 2011-ben gyengült meg, amikor a sportoló lejjebb csúszott a világranglistán azt követően, hogy megcsalta a feleségét. 2011 januárjában az EA már nem tette fel Woods képét a Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters borítójára. Az EA akkori főnöke, John Riccitiello ragaszkodott véleményéhez, amely szerint nem ártana, ha Woods újra elkezdene nyerni, mert csak akkor lesz értelme fenntartani üzleti kapcsolatot vele. Akkoriban Riccitiello még így nyilatkozott: "Nincsenek terveink arra nézve, hogy búcsút vegyünk tőle, de ez egy üzleti kapcsolat, amely azon alapul, hogy mi elkészítjük a legjobb golfjátékot, és ő a legjobb golfozó."

"Úgy alakult, hogy hosszú ideig dolgoztunk együtt, és jó üzlet volt, és egy ideig még megadjuk neki a bizalmat."

Úgy látszik ez a bizalom eddig tartott ki. 15 év hosszú idő, és elmondhatjuk, hogy Woods távozásával egy korszak ért véget az EA golfjátékának történetében.

Közben az EA közzétette következő generációs golfjátékának képeit, összehasonlítva a mostani generációs külsővel. Daryl Holt elmondta, hogy az EA új megközelítésen dolgozik.

"Az EA Sports rajongók mindig is szerették az autentikus pályákat és játékosokat, de azt is kérték, hogy több választási és beállítási lehetőségük legyen. Új megközelítésen dolgozunk, amelynek segítségével a legjobb golf élményt tudjuk majd nyújtani a rajongóknak - szerintünk elnyeri majd a tetszésüket, és izgatottak vagyunk, hogy megmutathatjuk az első képet fejlesztés alatt álló következő generációs játékunkból."

Lent a jelenlegi generáció, fent a következő

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward