Jurassic World: Dominion - fontos szerepe lesz a régi karaktereknek

Mindenki klasszikus kedvencei nem csak benéznek majd.

Jurassic World: Dominion - fontos szerepe lesz a régi karaktereknek

Habár Colin Trevorrow korábban utalt arra, hogy nem a Jurassic World: Dominion lesz utolsó film a sorozatban, de egyelőre ezzel befejeznek majd egy trilógiát, ami után új kalandok kezdődhetnek - és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Netflixre érkezik egy animációs sorozat is Jurassic World: Cam Cretaceous néven.

Egyelőre azonban még a Jurassic World: Dominion befejezését kellene megvárni, ugyanis ez a film belekerült abba a szerencsétlen helyzetbe, hogy valahol félúton meg kellett állítani a forgatást, amit csak júliusban tudtak újrakezdeni az Egyesült Királyságban.

Patrick Crowley, a film producere elmondta, hogy az extra egészségügyi óvintézkedések eddig 5 millió dollárba kerültek a forgatás alatt, amiből 3 millió dollárt csak a koronavírus-tesztek tettek ki.

Crowley közölte, hogy nem csak a szereplőket, statisztákat és munkatársakat tesztelik három alkalommal hetente, hanem még azoknak a hoteleknek az alkalmazottait is, ahol mindezek megszállnak. Eddig összesen több mint 27 ezer tesztet végeztek, melyek darabja 100 dolláros ár környékén mozgott. Az is kiderült, hogy a forgatás alatt amennyire csak lehetséges igyekeznek megtartani a szükséges távolságot egymástól (vélhetően nem a szereplők), és mindenkit a maszk megfelelő viselésére köteleznek.

Ezzel párhuzamosan Colin Trevorrow író-rendező a visszatérő régi szereplők fontosságáról beszélt. Mint arról már valószínűleg mindenki tud, a Jurassic World: Dominion újra összehozza Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum karakterét, akik a rendező szerint nem csak egy cameo erejéig ugranak majd be.

"Ezt a filmet akartam elkészíteni a kezdetektől fogva, az előző két rész ehhez építkezett, és mindez egy nagyobb történet része, amit alaposan megterveztünk. Úgy gondolom, hogy az emberek alábecsülik, hogy mekkora és milyen fontos szerepeket kapott Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum" - nyilatkozta a direktor.

"Nagyon érdekes lesz látni, hogy 30 évvel az első rész után hogyan lépnek kapcsolatba egymással ezzel a karakterek egy teljesen megváltozott világban. Így még sosem láttuk őket, az teljesen biztos" - tette hozzá, utalva ezzel arra, hogy az új részben a dinoszauruszok már kiszöktek a Jurassic World keretei közül, és kvázi szabadon élnek a világban.

Egyelőre sajnos (vagy szerencsére) többet nem tudunk a Jurassic World: Dominion történetéről, de valószínűleg ahogy közeledik a forgatás vége, és elkezdenek jönni az első előzetesek, úgy beindulnak majd a szivárogtatások is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap