Jövő hónapban indul a Shop-stop 3 forgatása, minden régi szereplő visszatér

Kevin Smith a szívrohama után a járvány alatt írta meg a forgatókönyvet.

Jövő hónapban indul a Shop-stop 3 forgatása, minden régi szereplő visszatér

A Lionsgate megszerezte Kevin Smith filmjét, így a sokak által régóta várt Shop-stop 3 forgatása augusztusban elindulhat. Valószínűleg sokunk számára kellemes emlék az eredeti Shop-stop, ami 1994-ben elindította Smith karrierjét, majd később kialakult belőle egy többé-kevésbé összekapcsolt univerzum, több filmmel. A 2006-os folytatás is jól sikerült, ráadásul pénzügyileg is remekül teljesített, azonban már nem tudott olyan kult státuszt elérni, mint az első. 

Kevin Smith maga mondta, hogy hosszú évek óta dolgozik a forgatókönyvön, amiből egy változat már el is készült régebben, ezt azonban félredobta, és egy teljesen újat készített. Elmondása alapján most már egyáltalán nem bánja, hogy végül nem készülhetett el, habár annak idején még másként gondolta.

Smith elmondása alapján a Shop-stop 3 egy eléggé személyes történet lesz, amihez az inspirációt az író-rendező szívrohama adta, amibe kis híján belehalt.

Ezt követően, valamint a pandémia hatására döntött úgy Smith, hogy visszatérne ahhoz, ami igazán boldoggá teszi, és szerinte a Shop-stop 3 forgatókönyve elképesztően szórakoztatóra sikerült.

"A Lionsgate-nek köszönhetően vissza tudunk térni oda, ahonnan minden elkezdődött, ráadásul minden eredeti szereplővel. Az eredeti 1993-as forgatás után most először tudjuk újra az egész filmet külső helyszíneken forgatni New Jersey-ben. Évekkel ezelőtt, Dante és Randal karaktere filmkészítővé tett engem, és most itt az idő, hogy ezt viszonozzam" - mondta Smith.

Ezzel egyébként arra utalt, hogy a történet középpontjában Randal áll majd, akinek a barátai segítenek elkészíteni egy róla szóló filmet, ami az életét mutatja be a kisbolt vezetőjeként. Ez tehát viszonylag stimmel arra, ahogy Smith karrierje indult, hiszen tulajdonképpen az eredeti Shop-stopot a barátaival készítette.

Kiderült, hogy a Shop-stop 3-ban minden megszokott karakter visszatér: Jeff Anderson (Randal), Brian O'Halloran (Dante), Jason Mewes (Jay), Rosario Dawson (Becky), meg persze Kevin Smith mint Néma Bob. 

Kevin Smith nagyon sokáig nem tudott pénzt szerezni ahhoz, hogy elkészítse a filmet, egy ideig még az is szóba került, hogy közösségi finanszírozást indít. Végül a decemberben befejezett forgatókönyvet elküldte legjobb ismerőseinek, közösen finomítottak rajta, és úgy tűnik, hogy ez már elég volt ahhoz, hogy a Lionsgate megfinanszírozza a film elkészítését.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap