Innovatív AverMedia HD video megosztó újdonságok a Computexen

Az AverMedia több újdonsággal is készült a Computexre.

Innovatív AverMedia HD video megosztó újdonságok a Computexen

Az AVerMedia Technologies bemutatja a legújabb HD videó rögzítő és streamelő termékeit az egyéni és céges látogatóknak a COMPUTEX TAIPEI 2013 kiállításon.

A fénypontok ebben az évben 3 különböző piaci szegmensből kerülnek ki — úgymint játék, szórakoztató elektronika és üzleti igények — 3 újdonsággal:

Live Gamer Portable, a világ első USB capture doboza SD kártyás mentési képességgel; WIFI TV HD, a WIFI TV doboz lehetővé teszi tablet és okostelefon felhasználóknak a HD műsorok élvezését bárhol otthonukban; AVerCaster HD Duet, a költséghatékony és kompakt IPTV és OTT alkalmazások streaming megoldása. Lássuk is pontosan mikről van szó.

Live Gamer Portable (C875)

A Live Gamer Portable-ről (LGP) már nem először hallhatunk, ez egy stílusos, tenyérnyi méretű USB doboz, ami játék felvételre és streamre akár 1080p/60Mbps minőségben képes PC-ről vagy konzolról egyaránt. A magas videó minőségnek, a széles csatlakozási lehetőségeknek és a hardveres tömörítési képességnek köszönhetően kielégíti minden játék rajongó igényeit. A lapkára épített H.264 kódoló alacsony CPU igénybevételt és kis videó méretet biztosít a minőség feladása nélkül.

A HDMI keresztülvezetési funkció garantálja az egyenletes HD játékélményt akár felvétel közben is. Mindezeken túl az eszköz lehetővé teszi az élő közvetítést, kategóriájában rendkívül alacsony várakozási idővel, ami megvalósítja az optimalizált audió szinkronizálást kommentár hozzáadása közben. Legfontosabb, hogy az LGP az egyetlen capture eszköz ami PC független felvételi módot biztosít, SD kártyára mentéssel. PC független mód alatt az energiaellátás biztosítható a játékeszközről USB kábellel, így nincs szükség külön adapterre. Az LGP tehát igazi mobilitást nyújt a játék felvételben és megosztásban.

WIFI TV HD (F225) & EzRecorder (C293)

A WIFI TV HD egy TV doboz, amivel HD digitális TV adás nézhető Android/iOS tableteken vezeték nélkül helyi hálózaton. A kiváló videó minőségen túl, a WIFI TV HD széleskörű TV funkciókat nyújt az AVerTV app-el, beleértve a teljes EPG-t, ütemezett felvételt és multi audió sávokat. Adott a lehetőség, hogy ne maradjunk le semmiről és élvezzük a TV adást a konyhában, fürdőszobában vagy a lakás bármely sarkában. Ezenkívül akár szörfözhetünk is az interneten TV nézés közben.

Az EzRecorder C983 egy másik újdonság a szórakoztató elektronikai piacra. Az öregedő VHS/8mm/Hi8 családi felvételek HDD-re másolásához készült, tehát ezekről az emlékektől nem kell megválni, átültethetőek a digitális világba, például ennek az alkalmatosságnak a használatával. Számítógépre nincs szükség, a művelet a távirányítóval nagyon egyszerű, így az EzRecorder C293 rendkívül könnyen kezelhető az idősebbek számára is. Természetesen az eszköz használható bármilyen analóg videó digitalizálásához, mint például LD lejátszó és kamera.

AVerCaster HD Duet (F239)

Az AVerCaster HD Duet egy dual-csatornás videó streamelő kompakt kialakításban, ami elnyeli és átkódolja a HD videó anyagokat HDMI/Komponens bemeneti forrásból, hogy továbbítsa az élő tartalmat IP hálózaton keresztül. Az AVerCaster HD Duet használható media közvetítésre a világhálón szórva, RTMP közreadásával Content Delivery Network (CDN) hálózaton és népszerű élő közvetítési platformokon, úgymint a USTREAM, Livestream és Justin TV. Az eszköz megalkotását az IPTV és OTT élő videó közvetítések elterjedése sarkalta olyan területeken, mint a templomok, iskolák, kis- és közép- vállalkozások, egészségügy, stb.

AVerMedia Mikro-Mozi “The Rise of GamerBee”

A nagyratörő mikro-mozival, a “The Rise of GamerBee”-vel egyidejűleg, az AVerMedia egy globális ajándékozást fog tartani a COMPUTEX TAIPEI 2013 folyamán. A résztvevőknek esélyük lesz nyerni egy személyre gravírozott Live Gamer Portable-t.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward