indiePon - Oltásellenesek fogják segíteni a Plague Inc. bacijait

Két játék ingyenes a hétvégén, de lehettek játékkatonák, vagy taxizgató kísértetek is, miközben új kalandok várnak a Warframe-ben, és készül a második világháborús Darkest Dungeon-This War of Mine hibrid.

indiePon - Oltásellenesek fogják segíteni a Plague Inc. bacijait

Oltásellenesség a Plague Inc.-ben

Az Ndemic Creations stratégiai szimulátorának lényege, hogy olyan patogént alkossunk meg és nevelgessünk, ami képes az egész emberiség kiirtására. Egy petíciónak köszönhetően most oltásellenes szcenáriót kap a játék.

A fejlesztők a múlt héten vették észre a kezdeményezést. Kórokozónknak vannak bizonyos tulajdonságai, ezektől függ, mennyire hatékony különböző szituációkban, és milyen eséllyel válik tömeggyilkos betegséggé. Az emberek számos eszközzel védekezhetnek, például lezárhatják a repülőtereket, vagy oltásokat adhatnak a lakosságnak – az oltásellenesek itt egyértelmű buffként járulnának hozzá a patogén diadalmenetéhez.

A stúdió azt ígérte, hogy ha meglesz tízezer aláírás, egy teljes szcenáriót készítenek – nos, jelenleg húszezer felett áll a számláló.

A mobilos Plague Inc. Plague Inc: Evolved címen jelent meg PC-re, remélhetőleg itt is elérhető lesz majd az új tartalom, akár hivatalos, akár modder-forrásból.

Ingyenes hétvégét tartanak a Space Engineershez

A Keen Software House nyílt világú sci-fi sandbox játéka tegnap lépett ki a korai hozzáférésből. Ennek örömére húsz százalékos kedvezménnyel kapható a Steamen, és vasárnap estig ingyenesen kipróbálható.

A lényeg itt az ötletesség és a felfedezés. Űrhajókat, űrállomásokat, járműveket és sok mást hozhatunk létre a kreatív és túlélő módokban is. Találkozhatunk ugyan óriási pókokkal, vagy kalózokkal, de ha nem akarunk harcolni, akkor nem kell.

Kipróbálható a Deep Rock Galactic is

A tavaly felbukkant űrtörpés játék az egy éves early accesst ünnepli az ingyenes hétvégével.

Megtudhattunk néhány információt a jövőbeli tervekről is: egyrészt az ár 28 euróra emelkedik március végétől, másrészt új ellenfelek, felszerelések, napi kalandok, egy felfedezőmód, friss zenék és egyebek várhatóak.

A Deep Rock Galactic március 3-ig érhető el fizetés nélkül, március 4-ig pedig 25 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, ez cirka 17 és fél eurót jelent.

Új kalandok várnak a Warframe-ben

A Nightwave egy kalózrádió-adás Nora Night vezetésével, mely új ellenfelekkel és történetekkel vár minket.

A Nightwave-sorozat minden része több hét alatt játszódik majd le, és teljesen új sztorikat kínál. A napi és heti kihívások teljesítésével limitált idejű, exkluzív jutalmakat kaphatunk.

Az első epizód a The Wolf of Saturn Six címet kapta, egy szökött rabot követ, aki most szabadon mászkál. Már elérhető az összes platformon, bővebb információkat itt találtok róla.

A Warsaw olyan, mint egy második világháborús Darkest Dungeon

A Pixelated Milk stúdió 2D-s, körökre osztott taktikai szerepjátékában egy szedett-vedett csapat harcol a nácikkal, és próbálja meg felszabadítani a várost. A teljesen más helyzet ellenére a képeket látva a Darkest Dungeonre emlékeztethet minket a karakterek megjelenésétől a harcokig sok dolog.

Menedékhelyünkről földalatti hadsereget építhetünk, és megtervezhetjük a városi gerilláskodást. Járőröket küldünk ki, erőforrásokat és fegyvereket keresünk, nácikra vadászunk. Más csoportokkal is összefuthatunk, akik akár segíthetnek is nekünk.

A menedzsment-oldal inkább a This War of Mine-t idézi, középpontjában a túlélés és otthonunk védelme áll, nem a harc. A különböző karakterosztályok, mint például az orvosok, vagy a lángszórós egységek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, de az ellenfél sokkal jobban fel van szerelve, szóval nem lesz könnyű dolgunk.

A Warsaw a tervek szerint idén jelenik meg, steames oldala már van.

Korai hozzáférésben a Trident’s Wake

A négyesben játszható twin-stick shooter procedurálisan generált, több fázisból álló küldetéseket, morcos idegeneket, rengeteg zsákmányt, testreszabható karaktereket és fegyverfejlesztéseket kínál.

Ahogy egyre veszélyesebbé válik a helyzet, idegesebb csapattársainkra is oda kell figyelnünk, nehogy ők lőjenek ripityára – éljen a friendly fire!

A fejlesztő Bacus Studios szerint a játék már csaknem hibamentes, így az éles megjelenést áprilisra tervezik. A korai hozzáféréses Trident’s Wake cirka 13 euróért kapható a Steamen.

Megjelent a ToeJam & Earl: Back in the Groove

A HumaNature Studios roguelite kalandjátéka egy kilencvenes évekbeli kultklasszikust éleszt újra. Főhőse két földönkívüli fura fickó, akik lezuhantak bolygónkon, és rapduóként lettek sikeresek.

A játék már öt éve készül, először 2017-ben akarták kihozni, ez 2018-ra, majd még tovább csúszott, de most végre itt van. A roguelite jelleg ellenére tele van humorral, színekkel és sajátos személyiségekkel.

A ToeJam & Earl: Back in the Groove PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en érhető el.

Játékkatonákká tesz minket a Hypercharge: Unboxed

A multiplayer túlélő-tower defense-FPS (huhh) egy lakásba helyez minket, ahol apró, lézerfegyvert cipelő játékkatonaként harcolunk csúnya robotok ellen, miközben meg kell védenünk a hyper-core-nak nevezett izéket, amiktől az emberiség sorsa függ.

Összesen négyen küzdhetünk, akár osztott képernyőn is. Falakat építünk, csapdákat és lövegtornyokat állítunk. A fejlesztő Digital Cybercherries hat hónapos korai hozzáféréssel számol, ezalatt új ellenfelek, térképek, fegyverek és védelmi eszközök kerülnek majd be a játékba, de szó van karakterosztályokról is.

A Hypercharge: Unboxed a Steamen érhető el.

A taxi előállt

A Bird of Passage egy kísértethistória. Nem túl félelmetes, mert mi vagyunk a szellem, és nem akarunk embereket ijesztgetni, inkább éjszakai taxikkal utazgatunk, beszélgetünk a sofőrökkel. De vajon hová megyünk?

Nagyon meditatív élmény, ahogy naplemente után Tokió utcáin keringünk, és a látvány sem utolsó. Az eső hangját kósza szintifutamok törik meg.

A történet részben a japán történelemre építkezik. Nem túl hosszú, de ez függ attól is, melyik opciót választjuk a párbeszédek során.

A Bird of Passage becsületkasszás alapon tölthető le az itch.io-ról.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap