Űrtörpék leszünk a Deep Rock Galacticban

A játék korai hozzáféréses szakasza hamarosan indul.

Űrtörpék leszünk a Deep Rock Galacticban

Mélyen a hegyek alatt, vagy az űr sötétjében, teljesen mindegy, a törpék az egyik legbetonbiztosabb fantasy archetípust testesítik meg. Szeretnek inni, szeretik a kincseket, és ha esélyük nyílik rá, mindig túl mohón és túl mélyre ásnak. Mindez meglesz a készülő Deep Rock Galactic című co-op lövölde-bányaexpedícióban, ami kicsit úgy néz ki, mintha a minecraftos ásogatást a Left 4 Dead procedurális harci eseményeivel keverték volna, csak az egészet még egy kicsit lo-fi látványvilágba is becsomagolták.

Az éles megjelenés még távol van, de a játékot készítő Ghost Ship Games február 28-án megnyitja a kapukat a Steam Early Access keretében a hősies, szakállas felfedezők előtt.

A co-op élmény nagy újrajátszhatósági értékkel bír. A rendszer meggyőzőnek tűnő barlanghálózatokat generál, így mindegy expedíció teljesen új üregeken és alagutakon halad át, hogy drágaköveket és fémeket keressen. Mivel az űrben, és egyben a felszín alatt vagyunk, kevés a fény, a lámpák szűk hatóterén kívül nagyon óvatosan kell mozognunk.

Itt lesznek fontosak a karakterosztályok. Minden játékos ért egy kicsit mindenféléhez, de van egy specialitása. A Gunner nyilván lelövöldöz mindent, amit lát, a Scout fegyverzete sokkal kevésbé pusztító, de gyorsabban mozog és jelzőfényeket tud elhelyezni, a Driller bányászcuccaival szinte átúszik a sziklákon, az Engineer pedig lövegtornyokat és más eszközöket tud telepíteni, amik nagy segítséget nyújtanak az otthonuk felforgatása miatt kissé morcos űrbogarak féken tartásában. A pályákon sok a függőleges elem, ezek legyőzéséhez mászóhorgok és drótkötelek használhatóak. A kalandot egyedül is játszhatjuk, de ekkor még gépi társaink sem lesznek, szóval teljesen magunkra vagyunk utalva.

A stúdió egy ideje alfateszteket futtatott, a visszajelzések többnyire pozitívak voltak. A játék steames oldala már él.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap