Hófehér PC ház a BitFenix-től

Megérkezett a BitFenix hordozható számítógépházának legfrissebb változata, amely fehérben pompázik.

Hófehér PC ház a BitFenix-től

A BitFenix Survivor névre keresztelt számítógépháza kifejezetten gamereknek készült és mostantól fehérben is elérhető. A Survivor White modell a már megszokott tulajdonságokat vonultatja fel, így nem maradt le a tetejéről a kihajtható fogantyú sem, amelynek azok fognak örülni, akik sokszor cipelik magukkal LAN partyra kedvenc számítógépüket. Az acélból és műanyagból készített kuckó speciális, BitFenix SofTouch névre hallgató felületvédelmet kapott, ami ellenállóvá teszi a ház felületét a foltokkal, illetve karcokkal szemben.

A közepes torony formátumú újdonság belsejében ATX, micro-ATX vagy mini-ITX formátumú alaplap kaphat helyet, szerszámmentesen szerelhető PCI bővítőhelyekből pedig hetet kapunk. Az alaplaptálcán a szokásos szerelőablak mellett néhány gumírozott kivágás is látható, amelyek a táp- és adatkábelek esztétikus elvezetésében segítenek. A fejlett kábelmenedzsmenttel érkező Survivor White egyéb bővítőhelyekkel is remekül el van látva.

A 230 x 502 x 510 milliméteres mérettel, illetve 9,4 kilogrammos tömeggel érkező újdonság három darab külső és egy rejtett 5,25 colos bővítőhelyet kínál. Belsejében hét darab 3,5 colos merevlemezt vagy kilenc darab 2,5 colos adattárolót helyezhetünk el. Igény esetén a HDD keret eltávolítására is van mód, így extrém hosszú videokártya is befér a házba.

A Survivor White alap esetben egyetlen egy 200 milliméteres átmérőjű, LED-es világítással is ellátott ventilátort tartalmaz, amely a ház tetején található. A ház előlapja mögött elhelyezhetünk egy 200 milliméteres, vagy két 120 milliméteres átmérőjű ventilátort, a ház hátulján pedig egy 120 milliméteres átmérőjű légkeverő számára van hely. A szellőzők mindegyike elé szűrő került, így a por nagy része a házon kívül maradhat. A PCI bővítőhelyek takarólemezei egyébként perforáltak, ami tovább javítja a szellőzés hatásfokát.

A tetszetős újdonság előlapján kéken világító BitFenix logó látható, amelynek LED-es világítása igény szerint ki- és bekapcsolható. Az előlap, illetve a tetőlap emellett két USB 2.0-s portot, egy eSATA csatlakozót, valamint két USB 3.0-s portot is kínál, sőt, a szokásos audió csatlakozókat is felvonultatja - ezek egy fehér ajtó mögött lapulnak.

A kuckó mellé BitFenix S2-es perifériakábel-rögzítő alkalmatosság is jár, amellyel a billentyűzet, az egér és egyéb perifériák kábelei biztonságosan rögzíthetőek.

A Survivor White november végén kerül az üzletek polcaira, ajánlott végfelhasználói árát pedig 109 dollárban határozta meg gyártója.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward