Heti mozipremierek - 2019. 2. hét

Rontó Ralph nagy visszatérése mellett egy új Clint Eastwood filmnek, és megannyi drámának örülhetünk majd a héten!

Heti mozipremierek - 2019. 2. hét

A 2008-as Gran Torino kiemelt helyet foglal el Clint Eastwood életművében, így érthető, hogy az A csempészt komoly várakozás előzi meg. Hiszen a világhírű színész-rendező újra Nick Schenk forgatókönyvét filmesítette meg, ráadásul a főszerepet is magára vállalta. A nyolcvanhét éves drogfutár, Leo Sharp bizarr története ihlette krimiben Eastwood egy élete alkonyán kilátástalan helyzetbe került kertészt alakít, aki, hogy segítsen a családján, lepaktál egy mexikói drogkartellel. Ám ahogy az lenni szokott, idővel homokszem kerül az olajozottan működő gépezetbe.

A Disney-rajongókat a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. igyekszik majd becsalogatni a mozikba. A 2012-ben debütált animációs film folytatásában a címszereplő és barátja, Vanellope von Cukk egy meghibásodott alkatrész utáni hajsza során kénytelenek kimerészkedni a játékteremből, hogy ezúttal az internet örökkön változó világában keveredjenek különféle kalamajkákba.

A Madeline a mélybennek hála, a misztikus drámák kedvelői sem fognak unatkozni. Ebben a tehetséges, de egy mentális betegségtől szenvedő Madeline anyja ellenkezésére egy színitársulat tagjaként teljesedik ki. Ám eközben a valóság és a képzelet határai lassan elmosódnak.

A 64-es betegnaplót választva a múlt sötét titkaiban mélyedhetünk majd el. Jussi Adler-Olsen regényének adaptációjában három mumifikált holttest megtalálása után a Q ügyosztály nyomozói, Mørck és Assad a hírhedt kórházsziget, Sprogø személyzetének rémtetteit fedik fel a gyilkos utáni hajszájuk során.

A történelmi drámák szerelmeseinek figyelméért a Tranzit fog sorompóba szállni. Az Anna Seghers azonos című regényére épülő mű egy nemrég elhunyt író papírjaival menekülő, fiatal német férfi és a halott feleségének sajátos viszonyára fókuszál.

Megjegyzendő, hogy kísérőfilmként Traub Viktória által jegyzett, szürreális Sellők és Rinocéroszokat vetítik.

A keleti alkotásokat preferálók a Cannes-i filmfesztiválon Arany Pálmával díjazott Bolti tolvajokra válthatnak majd jegyet. Hirokazu Kore-eda rendezésében a családját munkája elvesztése után piti bolti lopásokkal segítő Osamu és fia, egyben tettestársa, Shota egy fagyos éjszakán hazavisznek egy szüleitől megszökő, bántalmazott kislányt. Ez azonban nem várt események láncolatát indítja el.

Felsorolásunkat az Egy kutya hazatér zárja. Charles Martin Smith családi drámájában a gazdája, a tőle hatszáz kilométerre lévő Lucas nyomába eredő Bella kalandjait élhetjük át.

A heti mozipremierek az alábbiak:

  • A csempész
  • Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2.
  • Madeline a mélyben
  • 64-es betegnapló
  • Tranzit
  • Sellők és rinocéroszok
  • Bolti tolvajok
  • Egy kutya hazatér

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap