Heti mozipremierek - 2018. 38 hét

Terence Hill új filmmel jelentkezik, itt a Johnny English harmadik része, jön a Keresés, érkezik A művészet templomai: Caravaggio - Vérről és lélekről, és egy francia vígjátéknak is örülhetünk a héten!

Heti mozipremierek - 2018. 38 hét

Bár Terence Hill neve leginkább a spagetti-westernekkel és a családbarát akció-vígjátékokkal forrott egybe, a főszerep mellett a direktori munkákat is magára vállaló veterán legújabb filmje, a Nevem: Thomas a drámák sorát erősíti majd. A lírai hangvételű műben az egy kis sivatagi magányra és elmélkedésre vágyó Thomas, illetve a bajban lévő Lucia furcsa kapcsolatába nyerhetünk bepillantást.

A pszichológiai thrillerek valami különlegesre vágyó rajongói a Kereséssel fogják tudni elütni a szabadidejüket. A Sundance fesztiválon debütáló, monitorokon, illetve kijelzőkön keresztül zajló eseményeken keresztül elmesélt történetű filmben az eltűnt lányát kereső David Kim kénytelen-kelletlen megismerkedik gyermeke online életével, és ráébred, hogy távolról sem tud annyit szerettéről, mint azt hiszi.

Amennyiben inkább egy dokumentumfilmhez lenne kedvünk, abban az esetben az A művészet templomai: Caravaggio - Vérről és lélekről lesz a nekünk való csemege. Az alkotás a 17. században élt festő művei mellett annak magánéletét is bemutatja.

Ha inkább nevetnénk, abban az esetben a Johnny English újra lecsap méltán tarthat majd igényt a figyelmünkre. A szériát trilógiává bővítő részben a Rowan Atkinson által alakított, kétbalkezes titkos ügynök egy, az összes aktív beépített angol kémet leleplező hacker nyomába ered, és hajszája során a legkevésbé sem zavartatja magát attól, hogy mit sem ért a huszonegyedik század vívmányaihoz.

Felsorolásunkat a Brilliáns válás zárja. Michèle Laroque vígjátékából a különc pszichológusa, zsarnokoskodó anyja, és hisztériára hajlamos barátnője segítette Angela mindent megtesz azért, hogy szétesőfélben lévő élete visszatérjen a normális kerékvágásba.

A heti mozipremierek az alábbiak:

  • Nevem: Thomas
  • Keresés
  • Caravaggio - Vérről és lélekről
  • Johnny English újra lecsap
  • Brilliáns válás

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap