Heti mozipremierek - 2018. 32. hét

Kihaltnak hitt óriáscápa, kegyetlen thaiföldi börtönben játszódó életrajzi mű, egy ifjúsági sci-fi, vígjátékok, és rajzfilmek. Igencsak változatos hét előtt állunk!

Heti mozipremierek - 2018. 32. hét

Bár a Disney még 1997-ben, azaz a megjelenés évében megvette Steve Alten regényének, a The Megnek a megfilmesítési jogait, a cégnél nem nagyon foglalkoztak az évmilliók óta kihaltnak hitt óriáscápa ellen küzdő Jonas Taylor kalandjaival. A projekt ezért 2015-ben a Warnerhez került. Az ottani döntéshozók jóval kevesebbet teketóriáztak, és ennek hála, augusztus 9-én hazánkban is megtekinthetjük majd a Jason Statham főszereplésével készült, a magyar keresztségben a Meg - Az őscápa címet kapó, látványos sci-fi-horrort.

Feszült helyzetekből az A kíméletlenben sem lesz hiány. Hiszen a piti, drogfüggő bűnözőből bestseller-szerzővé lett Billy Moore életének legsötétebb, egy thaiföldi börtönben töltött időszakát feldolgozó könyve alapján készült drámában egy pokoli, egyedül a nyers erőszak működtette világba pillanthatunk be.

Amennyiben inkább a vígjátékokat preferáljuk az Az én hősömmel remekül fogunk szórakozni. Az 1800-as években játszódó alkotásban Elizabeth húga, Pauline kedvese, Neuville kapitány nevében írt levelekkel tartja a lelket testvérében, mivel szentül hiszi, hogy többé nem látják a férfit. Idővel azonban a katonatiszt hazatér, és gátlás nélkül kihasználja, hogy a helyiek valóságos félistennek tartják.

Ha szeretünk nevetni, ám a dráma is közel áll a szívünkhöz, akkor az A kutyám nélkül sehova lesz az ideális választás. Ebben a megfeneklett karrierű ciprusi zenész, Yiannis arra készül, hogy külföldön kezdjen új életet. De tervei megváltoznak, amikor imádott kutyája átszökik a sziget török oldalára, mert legjobb barátja hazacsempészése közben új megvilágításba kerül az élete.

A Mirai - Lány a jövőbőlt választva a japán animáció szerelmesei sem fognak unatkozni. Mamoru Hosoda művében a kishúga, Mirai születése óta irigy és rosszkedvű, négyéves Kun egy mágikus kertben járva találkozik a varázslatos módon felcseperedett lánnyal. A szerepek így felcserélődnek, és a testvérek egymást támogatva megannyi kalandban vesznek részt.

Az ifjúsági sci-fik szerelmeseinek figyelméért a Sötét elmék száll majd sorompóba. Alexandra Bracken hazánkban is megjelent regényének adaptációjában a különleges képességekkel bíró Ruby és barátai kénytelenek felvenni a harcot az őket veszélyforrásnak tekintő kormányzattal szemben.

Felsorolásunkat a Luis és a Zűrlények zárja. Az inkább a fiatalabbakat megcélzó rajzfilmben a címszereplő Luis élete fenekestül felfordul, mivel három idegennel hozza össze a sors. Ám idővel nem csak, hogy megkedveli őket, de mikor felmerül, hogy egy bentlakásos iskolába kellene költöznie, elhatározza, hogy segít nekik visszajutni a bolygójukra, és ő maga is velük tart.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Augusztus 9.

  • Meg - Az őscápa
  • A kíméletlen
  • Az én hősöm
  • A kutyám nélkül sehova
  • Sötét elmék
  • Luis és a Zűrlények

Augusztus 10.

  • Mirai - Lány a jövőből

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap