Godzilla, De Palma és Pelikán elvtárs – Heti mozipremierek

A nemzetközi szörnyhelyzet egyre fokozódik.

Godzilla, De Palma és Pelikán elvtárs – Heti mozipremierek

Bár a 2014-es Godzilla-reboot nem kapott kiemelkedő kritikákat, a kasszáknál elég jól teljesített ahhoz, hogy egy percig se legyen kétséges a tervezett folytatás sorsa. A Godzilla II – A szörnyek királya elődjéhez hasonlóan nem a rafinált történetvezetésre, vagy a mély karakterdrámára épít. Ehelyett a jókora, pikkelyes fenevad és a Toho stúdió más szörnyetegeinek látványos összecsapásaira fókuszál.     

A thrillerek szerelmeseit a Dominó igyekszik majd becsalogatni a moziba. Brian De Palma legújabb művében egy meggyilkolt rendőr társa és az elhunyt szeretője próbálják meg elkapni a férfi gyilkosát. Ám rá kell ébredniük, hogy a szálak magasra vezetnek, és, hogy akaratuk ellenére belekeveredtek egy CIA-ügynök játszmájába.

A horrorra éhezőket a Mami fogja megcélozni. Ebben pár kamasz eleinte örül annak, hogy a náluk jóval idősebb Sue Ann megengedi nekik, hogy a háza pincéjében bulizzanak. De hamar kiderül, hogy a nő szándékai nem tiszták, és egy bosszúszomjas őrült játékszerei lettek.

A vígjátékok rajongói két alkotás körül választhatnak majd. Az A szavak erejében Alan már-már mániákusan keresi egy elmérgesedő Scrabble-parti során kiviharzó és nyom nélkül eltűnő fiát. Kutatását sokáig nem kíséri áldás  – ám megannyi év után az egyik fórumon rábukkan egy játékosra, aki talán rég nem látott gyermeke.

Míg az Éretlenségiben a stréber Molly és Amy úgy döntenek, hogy a bizonyítványosztás előtt bepótolják mindazt, ami a magolás miatt kimaradt.

Ha inkább egy magyar klasszikushoz lenne kedvünk, akkor az A tanú – Eredeti, cenzúrázatlan változatra lesz érdemes egy pillantást vetnünk. Ez, ahogy azt a címe is mutatja, Bacsó Péter méltán népszerű szatírájának eredeti, kompromisszumok nélküli verziója.

Felsorolásunkat a Hamupipőke és az elvarázsolt herceg zárja. A jól ismert mese legújabb feldolgozásában a sanyarú sorsú lánynak nincs egyszerű dolga, hiszen rajta múlik, hogy az egérré változtatott herceg visszanyeri-e eredeti alakját.

 

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A heti mozipremierek az alábbiak:

Május 30.

  • Godzilla II – A szörnyek királya
  • Dominó
  • Mami
  • A szavak ereje
  • Éretlenségi
  • Mami
  • Hamupipőke és az elvarázsolt herceg

Június 1.

  • A tanú – Eredeti, cenzúrázatlan változat

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap