Fehér ventilátorok és fordulatszám-vezérlő a BitFenixtől

A BitFenix ezúttal a fehér számítógépházzal rendelkező felhasználók számára kínál új termékeket.

Fehér ventilátorok és fordulatszám-vezérlő a BitFenixtől

Napjainkban egyre több olyan számítógépházzal találkozhatunk a gyártók kínálatában, amelyek a klasszikus fekete vagy szürke helyett fehér festéssel érkeznek, így ezekhez a termékekhez - esztétikai okokból - a vásárlók általában fehér kiegészítőket keresnek. A fehér kiegészítők kínálata egyre bővül: a legfrissebb fehérben pompázó termékeket a BitFenix szállítja, méghozzá egy ventilátorfordulatszám-vezérlő és néhány új rendszerhűtő ventilátor személyében.

A fehérben érkező Recon White vezérlő a számítógépház egyik szabad 5,25 colos bővítőhelyére szerelhető be és segítségével akár 5 rendszerhűtő ventilátor fordulatszámának szabályzása is megoldható. A termék öt darab hőmérséklet csatornát is kínál. Az egyes ventilátor csatornák 10 wattnyi teljesítményt tudnak leadni, a különböző adatokat pedig egy 4,7 colos érintőkijelző tárja elénk, amely az egyes paraméterek módosítására is lehetőséget biztosít. A tetszetős előlapi panel 147 x 43 x 67 milliméteres mérettel érkezik.

A Recon White mellett négy új Spectre Pro sorozatú légkeverő is érkezett, amelyek elődeiktől mindössze annyiban különböznek, hogy fehér lapátokkal és fehér kerettel érkeznek. Az új, Spectre Pro All White LED névre keresztelt rendszerhűtő ventilátorok fehér, kék, zöld és piros LED-es világítással ellátott változatokban kerülnek a boltok polcaira, méghozzá 120, 140, 200 és 230 milliméteres átmérővel rendelkező példányok formájában.

Az új légkeverők indítási feszültsége 5 volt, névleges üzemi feszültségük pedig 12 volt. Az FDB (Fluid Dynamic Bearing) csapágyazással ellátott újdonságok közül a 120 és 140 milliméteres példányok 1200-as, a 200 milliméteres és 230 milliméteres átmérővel érkező modellek pedig 900-as percenkénti fordulatszámmal üzemelnek. A termékek egyéb tulajdonságait az alábbi táblázat tartalmazza.

A BitFenix hivatalos sajtóközleménye szerint a Recon White vezérlő 34,9 eurós ajánlott végfelhasználói áron kerül a boltok polcaira, méghozzá október közepétől kedzve. A Spectre Pro All White LED ventilátorok szintén október közepén érkeznek, ám várható ajánlott végfelhasználói árukkal kapcsolatban egyelőre nem áll rendelkezésre információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward