Előzmény lehet a Red Dead Redemption 2

Úgy tűnik, hogy kiszivárgott a játék térképe, amiről sok mindent megtudtunk.

Előzmény lehet a Red Dead Redemption 2

A Grand Theft Auto 5 eredetileg 2013 októberében jelent meg, így lassan ideje lenne, hogy valami új játékot kapjunk a Rockstartól. A korábbi pletykáknak megfelelően pedig úgy tűnik, hogy a rendkívül sikeres, bár PC-re sajnos soha meg nem jelent Red Dead Redemption folytatása érkezik.

Először a múlt héten szivárgott ki a játék világának térképe, most pedig a TechRadar is megerősítette egy biztos forrásból, hogy ez tényleg az - ráadásul még egy tisztább, átláthatóbb verziós is sikerült belőle szereznie az oldalnak.

Az emellett kikerült információk alapján úgy tűnik, hogy a Red Dead Redemption 2 valójában előzmény lesz. Úgy látszik, hogy a Tall Trees és a Great Plains visszatér az elődből, összességében azonban inkább keletebbre járunk. Ami abból a szempontból lehet logikus, ha ha valóban előzményről van szó, akkor a vadnyugat abban az időben még nem volt annyira fejlett.

Szintén a játék előzmény mivoltára utal, hogy Blackwaterben még nincs feltüntetve vasúti sín. Ezen kívül érdekes, hogy New Orleans városát New Bordeux-ra cserélték le, ami viszont teljesen fikcionális. Láthatunk továbbá a térképen, karaván táborokat, nevezetességeket, bandák rejtekhelyeit, farmokat, és mindent, ami egy ilyen környezetbe kell.

Érdekes továbbá, hogy a pálya jóval nagyobbnak tűnik, mint az első rész esetében, azonban egy jelentős részét víz teszi ki. Ez arra utalhat, hogy a Grand Theft Auto V örökségét tovább folytatva most már komolyabb szerepet kapnak a vizes régiók, akad például egy börtönsziget is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward