Biztató jelek a Doctor Doom-film felől

A forgatókönyvíró találkozott Kevin Feige Marvel-főnökkel.

Biztató jelek a Doctor Doom-film felől

Habár Doctor Doom korábban már három filmben is feltűnt, a rajongók annak örülhettek 2017-ben, hogy a Fargo és a Legion alkotója, Noah Hawley bejelentette: egy teljesen új, önálló Doctor Doom-film megírásába kezdett a 20th Century Fox számára.

A film eddig nem kapott zöld lámpát, és mivel a Disney éppen felvásárolja a Foxot, amivel így a Marvel karaktereire vonatkozó jogok is visszakerülnek a megfelelő helyre, nagyon kétségessé vált, hogy valaha elkészülhet-e.

Most azonban egy új reménysugár érkezett: Hawley bejelentette, hogy a napokban találkozott a Mavel Studios vezetőjével, Kevin Feige-zsel. Azt nem árulta el, hogy pontosan miről beszéltek, csak annyit mondott, hogy Feige megkérdezte tőle, hogy még mindig dolgozik-e a forgatókönyvön. Hawley erre azt kérdezte: "Dolgoznom kellene rajta?". Azonban elmondása szerint erre már nem kapott egzakt választ a Marvel-főnöktől.

Arról viszont beszélt Hawley, hogy nagyjából miről szólna a film. Elmondása szerint többféle műfaj keverékére kell számítani, amit a Captain America: The Winter Soldier ihletett részben. A sztoriba akkor kapcsolódnánk be, amikor Doctor Doom már ereje teljében van, és teljesen elszigetelt a külvilágtól egy Latveria nevű fikcionális országot. Ezt követően behív egy újságírónőt, hogy legyen az ő hangja a külvilág felé.

A Disney-Fox felvásárlás a várakozások szerint a jövő héten lezárul, azonban Kevin Feige azt már korábban megerősítette, hogy egyáltalán nem beszélnek majd a jövőbeli terveikről addig, amíg az Avengers: Endgame és a Spider-Man: Far From Home mozikba nem kerül.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap