Az NZXT belépett az audió perifériák szegmensébe

A vállalat rögtön egy teljes ökoszisztémát kínál a játékosok és az átlagfelhasználók számára.

Az NZXT belépett az audió perifériák szegmensébe

Az NZXT eleinte a számítógépházak szegmensében tevékenykedett, majd 2008 környékén a tápegységek piaca felé is nyitott, aztán pedig az RGB LED világítással kapcsolatos vezérlők és kiegészítők szegmensébe is belépett. Nincs ebben semmi fura, a különböző vállalatok gyakran alkalmazzák ezt a stratégiát, vagyis előszeretettel lépnek be az egymás szomszédságában lévő területekre annak érdekében, hogy még több lábon állhassanak. Az NZXT a napokban egy újabb szegmens, az audió perifériák részlege felé is nyitott, ahol jelenleg kétféle fejhallgatót, egy fejhallgató-állványt, valamint egy keverőt kínál – ezek együttesen egy komplett ökoszisztémát alkotnak.

A fejhallgató az NZXT AER sorozatot erősítik, legfőbb tulajdonságok terén nagyon hasonlóak, viszont dizájn terén jelentős különbség van közöttük. Az egyik modell zárt hangszóróházakat alkalmaz, amelyek erőteljesebb mélyhangokat kínálnak, cserébe viszont kizárják a környezet zajait, ami mobil használatnál nem biztos, hogy előnyös.

Galéria megnyitása
NZXT Aer Open
Galéria megnyitása
NZXT Aer

Ezzel szemben az Aer Open modell már nyitott hangszóróházzal rendelkezik, az erőteljesebb mélyhangok hiányát pedig tisztább és erősebb középtartománnyal ellensúlyozza. Ettől eltekintve mindkét fejhallgató hasonló, vagyis 40 mm-es átmérőjű, Hi-Res Audio tanúsítvánnyal is ellátott hangszórókat kaptak, valamint egy Nahimicic 7.1 Surround támogatást nyújtó vezérlő is jár hozzájuk, amelynek üzemi paramétereit a CAM szoftveren keresztül lehet testreszabni.

A hangszóróházak alján Jack Audió csatlakozókat alakítottak ki: az egyik az 1,8 méter hosszú fejhallgató kábelt fogadja, míg a másik a levehető kondenzátor mikrofon számára biztosít helyet – a kettő szabadon felcserélhető, ami sokak számára lehet jó hír. Az új mikrofonos fejhallgatók nem csak PC-vel, hanem Play Station 4, Nintendo Switch, illetve Xbox játékkonzollal is használhatóak. Ezek a fejhallgatók rövidesen elérhetővé válnak kereskedelmi forgalomban, listaáruk 129 dollár lesz, feketében és fehérben pedig egyaránt el lehet majd érni őket.

Galéria megnyitása NZXT Mixer Érkezik még egy NZXT Mixer audió vezérlő is, amely a beszéd és a játék hangjainak keverésére szolgál, méghozzá finom, stúdió minőségű fader segítségével. Itt is találkozunk a Nahimicic 7.1 Surrount támogatással, ami USB porton keresztül vehető igénybe, a keverő pedig egy magas minőségű, 24-bites felbontás és 96 kHz-es mintavételezési frekvencia mellett dolgozó D/A konvertert is rejt, ami a Wolfson műhelyéből érkezett.

Az egység LED-ek segítségével tájékoztat a hangerőről, a tekerő megnyomásával pedig azonnal némítani tudja a hangot. Kompakt felépítésének köszönhetően tökéletesen illik az állvány talpazatához, így valóban helytakarékos szettet alakíthatunk ki velük. Ez a kiegészítő 99 dollárba kerül.

Annak érdekében, hogy a fejhallgatót és a keverőt helytakarékosan tudjuk tárolni, egy NZXT STND névre keresztelt fejhallgató-állvány is megjelent a kínálatban.

Galéria megnyitása
NZXT STND

A homokszórt festéssel ellátott elegáns állvány ráadásul nem csak egyszerű tárolóeszköz, mint például a Corsair nemrég bemutatott megoldása, hanem egy igazán hasznos kiegészítő is egyben, ugyanis rögtön kimenetet vált, ahogy a fejhallgatót rátesszük, vagy éppen levesszük róla. A fejhallgató levételekor a fejhallgató kimenet aktiválódik, majd ha befejeztük a használatát, akkor az állványra helyezése után a PC hangszórók veszik át a stafétabotot. Ez a kiegészítő 49,99 dollárba kerül.

Az összes új NZXT termékre két év jótállást vállal a gyártó, kereksedelmi forgalomban való megjelenésükre pedig az elkövetkező napok folyamán számíthatunk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap