ASUS RoG NVLink Bridge érkezik

ASUS RoG NVLink Bridge érkezik

Az Nvidia új GeForce videokártyái közül a GeForce RTX 2080-asok már elrajtoltak, méghozzá elég gazdag választékban, a GeForce RTX 2080 Ti modellek azonban majd csak október 5-től jelenhetnek meg kereskedelmi forgalomban, ugyanis az Nvidia kétszer is hátrébb tolta a rajtjukat. Az újdonságok esetében lehetőség van arra, hogy az NVLink támogatás jóvoltából egyesítsük két kártya erejét, ami jelentős teljesítmény-növekedést eredményez, így magasabb felbontás és részletesség mellett élvezhetjük megszokott játékainkat.

Ehhez persze NVLink Bridge használatára is szükség van, ami gyárilag nem jár az új kártyákhoz, de igény szerint beszerezhetjük, ami némi plusz költséget jelent, hiszen egy ilyen kiegészítő 80 dollárba kerül, ha az Nvidiától vásároljuk. Persze várható volt, hogy idővel egyéb partnerek is bemutatnak majd néhány olyan NVLink Bridge-et, amelyek valamilyen szempontból különlegesebbek, és így várhatóan drágábbakis lesznek, mint a 80 dolláros alapmodell.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az első egyedi NVLink híd az ASUS műhelyéből érkezett és a RoG NVLink Bridge nevet viseli. A kiegészítő kétféle változatban jelenik meg: az egyik azokhoz a rendszerekhez passzol, ahol kettő slot van a videokártyák között, a másik pedig azokhoz, amelyeknél már három slotnyi hely választja el a két videokártyát. Mindkét kiegészítő ugyanazt nyújtja: elérhetővé teszik az NVLink támogatást.

Mivel RoG sorozatú termékről van szó, így extraként RoG logót is kapunk, amely mögött RGB LED alapú világítás dolgozik. A 16,7 millió színárnyalattal büszkélkedővilágítás természetesen könnyedén testreszabható, plusz még meglévő eszközeinkkel is szinkronizálhatjuk a világítást, hála az AURA Sync támogatásnak.

Az alumíniumházzal rendelkező kiegészítő némi matt és szálcsiszolt alumínium felületet éppúgy tartalmaz, mint némi csillogó akril felületet, színvilága pedig kiválóan passzol az ASUS RoG sorozatú termékekhez. Az új kiegészítő rövidesen elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói árát azonban sajnos nem árulta el a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap