A következő Windows 10 frissítőcsomag más lesz, mint az eddigiek

A Microsoft a következő csomagnál a minőségre, a stabilitásra és a teljesítményre koncentrál, új funkciókból így csak nagyon kevés érkezhet.

A következő Windows 10 frissítőcsomag más lesz, mint az eddigiek

A Microsoft legmodernebb operációs rendszeréhez, a Windows 10-hez még májusban érkezett meg a legutóbbi funkcióbővítő frissítés, amely egyszerűen csak a Windows 10 May 2019 Update nevet kapta. A vállalat nemrégiben a frissítőcsomag automatikus terjesztését is elindította, amelynél fontos szerepet kap a mesterséges intelligencia, ugyanis ez segít kiszűrni a lehetséges hibákat, valamint segít a gyors reakcióban is, hiszen ha inkompatibilitás miatt problémák jelentkeznek, a potenciálisan érintett konfigurációk esetében leáll a csomag terjesztése, így sok további kellemetlenséget lehet megakadályozni.

Természetesen az idei második frissítőcsomag is készül már, ami várhatóan a második félévben, szeptember folyamán jelenhet meg. Most viszont nem számíthatunk sok-sok extra funkcióra, mint eddig, inkább a stabilitás, a teljesítmény, valamint a minőség javítására koncentrálnak a fejlesztőcsapat tagjai, valamint az üzleti felhasználókat érintő szolgáltatások javítására, illetve ezek bővítésére is sor kerülhet. Az új csomag egyelőre a 19H2 nevet viseli és nem is valószínű, hogy olyan hangzatos nevet kap majd, mint a májusi frissítés, hiszen nagyon kevés újítást hoz, terjesztése pedig sokkal gyorsabb és zökkenőmentesebb lesz – nagyjából olyan, mint a havi frissítéseké.

Az új csomagot szeptemberben viszont csak azok kaphatják meg, akik már korábban telepítették a Windows 10 May 2019 Update névre keresztelt kiadást, ami a 1903-as verziószámot viseli. Az esetleges új funkciókkal, illetve az egyéb tudnivalókkal kapcsolatban az elkövetkező hetek, illetve hónapok folyamán adhat tájékoztatást a Microsoft.

Az irány egyébként üdvözlendő, ugyanis a híres-hírhedt október frissítés eléggé megtépázta a Windows 10 presztízsét, így a stabilitás, a teljesítmény és a minőség növelésére feltétlenül szükség van, hogy sikerüljön helyreállítani az alaposan megingott felhasználói bizalmat – legalább részben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap