4 GB-os DDR3-as memória modulok a Transcendtől

A Transcend új memóriamodulokat készített, amelyekkel  a vállalat mind az asztali-, mind pedig a mobil konfigurációk piacán labdába kíván rúgni. A szóban forgó újdonságok esetében közös tulajdonság, hogy mindegyikük 2 Gb-es DDR3-as memóriachipeket tartalmaz, amely 40 nm-es csíkszélességgel készült.

4 GB-os DDR3-as memória modulok a Transcendtől

A Transcend új memóriamodulokat készített, amelyekkel  a vállalat mind az asztali-, mind pedig a mobil konfigurációk piacán labdába kíván rúgni. A szóban forgó újdonságok esetében közös tulajdonság, hogy mindegyikük 40nm-es 2 Gb-es DDR3-as memóriachipeket tartalmaz.

A friss jövevények 4 GB-os kapacitással büszkélkednek és a JetRAM családban foglalnak majd helyet. A három új memória modul közül kettő a noteszgépek szegmensében, egy pedig az asztali számítógépek piacán fog feltűnni. Kezdjük a sort az asztali megoldással: a 4 GB-os memória modul 1333 MHz-es órajelen üzemel 1,5 V-os feszültség és CL9-9-9-es időzítés mellett. Ez a termék a mobil megoldásokhoz hasonlóan hűtőborda nélkül kerül forgalomba, ajánlott végfelhasználói ára pedig 71,30 euró lesz.

A másik két friss memóriamodul közül az egyik egy 1066 MHz-es órajel és 1,5V-os feszültség mellett működő megoldás, amely szintén 4 GB-os kapacitással rendelkezik, ám ez a modell már CL7-7-7-es időzítéssel bír. A második SO-DIMM modul 1333 MHz-es órajellel érkezik, üzemi feszültsége pedig 1,5V. A termék asztali társához hasonlóan CL9-9-9-es időzítést kínál. A két új mobil memória modul egyformán 66,04 eurós áron vásárolható meg.

A Transcend a JetRAM család legfrissebb tagjaira élettartam-garanciát vállal, a termékek pedig hamarosan feltűnhetnek az üzletek polcain.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward