Zombikról földművelésre váltott a Dying Light fejlesztője

Bejelentették a Pure Farming 17: The Simulatort.

Zombikról földművelésre váltott a Dying Light fejlesztője

A Techland, melyet olyan játékok készítéséről ismerhetünk, mint a Dead Island, a Dying Light és a Call of Juarez-sorozat ezúttal merőben más fába vágta a fejszéjét – gyakorlatilag szó szerint, ugyanis az új projekt nem más, mint a Pure Farming 17: The Simulator, mely pontosan az, amit a neve mutat, vagyis egy farmszimulátor.

A fejlesztők célja, hogy kicsit felrázzák a műfajt és a tökéletes, teljes farmerélményt nyújtsák a játékosoknak, hiszen szerintük a piacon lévő hasonló alkotásokból mindig hiányoznak egyes, a valódi farmeréletre jellemző dolgok. Úgy gondolják, hogy bár a stílus rajongói hosszú évek óta beszélnek arról, mi mindent szeretnének, eddig senki sem nyújtotta azt, amit vártak, de ők most erre tesznek kísérletet.

Ennél messzebb nem is kerülhettek volna a tőlük eddig megszokott zombiapokalipszistől és belső nézetes vadnyugati lövöldétől. Szerencsére azok sem maradnak üres kézzel, akik – bár szeretik a Techland munkáit – nem igazán a földművelés rajongói, hiszen – ahogy beszámoltunk róla korábban – két másik játékon is dolgoznak a cégnél, az egyik egy új, nyitott világú fantasy szerepjáték, a másik pedig valószínűleg a Dying Light vagy a Dead Island folytatása.

A Pure Farming 17: The Simulator nagy eséllyel feltűnik majd az e hónapban rendezett Gamescomon is. Megjelenési dátum még nincs, de a címben lévő 17-es szám arra utal, hogy valamikor jövőre várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward