Újra elérhető a Windows 10 October 2018 Update

A Windows 10 October 2018 Update újra szerencsét próbál – ezúttal remélhetőleg kellemetlen hibákat sem okoz.

Újra elérhető a Windows 10 October 2018 Update

A Windows 10 októberi frissítőcsomagjának bemutatkozása nem sikerült valami jól, ugyanis több kellemetlen hiba társaságában jelent meg, amelyek közül az egyik adatvesztést is okozott jó néhány felhasználónál. A hibák mennyiségét és súlyosságát látva úgy döntöttek a Microsoft szoftverfejlesztői, hogy határozatlan időre visszavonják a Windows 10 October 2018 Update-et, amíg a hibát ki nem javítják, a friss verziót pedig alaposan le nem tesztelik a Windows Insider Program résztvevőivel közösen.

A tesztelés régóta zajlik, a Windows Insider Programba pedig folyamatosan érkeznek az új buildek, a szoftvermérnökök pedig úgy látták, hogy most jött el a pont, hogy újra ki lehet adni a frissítést. A döntést arra alapozták, hogy az elmúlt időszak jelentéseit vizsgálva már nem találtak adatvesztésre utaló hibákat, valamint egyéb súlyos hibajelenségek sem mutatkoztak, így a Windows 10 October 2018 Update végre elérhetővé vált manuális telepítésként és telepítő képfájlként, az automatikus, Windows Update-en keresztüli terjesztéssel azonban még kivárnak – teljesen biztosra akarnak menni, ami az elmúlt hetek eseményei alapján maximálisan érthető.

A manuálisan telepített frissítőcsomaggal kapcsolatos visszajelzéseket aktívan ellenőrizni fogják, így ha bármilyen problémára fény derül, például alkalmazás-inkompatibilitásra, vagy egyéb kellemetlenségre, akkor az csak egy jóval kisebb felhasználói bázist érint majd, mint ha az automatikus terjesztés is beindult volna. Reméljük, a második rajt most már zökkenőmentes lesz.

Aki szeretné telepíteni a Windows 10 October 2018 Update-et, itt találja a képfájlt és a frissítési segédet, a manuális telepítést pedig a Windows Update-en belül, a frissítések keresése opcióval indíthatja el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap