Újabb Galaxy A-szériás mobil frissül Android 10-re

A One UI 2 az aktuális Androiddal megérkezett a széria egyik legsikeresebb tavalyi tagjára.

Újabb Galaxy A-szériás mobil frissül Android 10-re

Csak néhány nap telt el azóta, hogy a Samsung elindította az első Galaxy A-szériás eszközökre az Android 10 frissítést, a Galaxy A30 és a Galaxy A50s párosát érte a megtiszteltetés, most viszont már arról számolhatunk be, hogy a Galaxy A70 is beállt a sorba.

Korábban a Samsung azt vetítette előre, hogy több mint egy tucat Galaxy A jelölésű termékre lesz elérhető az Android 10 frissít a One UI köntösben. A Galaxy A70 a harmadik a sorban, és külön öröm ezúttal, hogy Európából érkezett hír a frissítésről, nem pedig Ázsiából, ahogy eddig, szóval ebből talán a hazai eszköztulajdonosok is belátható időn belül részesülhetnek. Ukrajnai visszajelzések szerint kezdte el Android 10-re „áthangolni” a nagy sikernek örvendő Galaxy A70-et.

Ezúttal egy olyan frissítésről beszélhetünk, ami 2 GB-os méretet öltött, szóval könnyen ráismerhetnek majd a tulajdonosok, mikor eléghetővé válik OTA módon. Az Android 10 és a One UI 2 újításainak köszönhetően a Galaxy A70 egy még kellemesebb készülékké válik. Olyan újítások akadnak itt, mint a gördülékenyebb kezelhetőség és a mindenre kiterjedő sötétmód, ami itt az akkumulátort is kíméli, nem csak a felhasználó szemét. A vállalat ki szokta emelni azt is, hogy egyedibb lehetőségek mentén szabhatóak testre az új rendszerrel a mobilok, és jobban lehet menedzselni a mobilhasználatot a digitális jólét keretében.

Galéria megnyitása

A Samsungtól megszokott módon a biztonsági frissítés tekintetében sem érheti szó a ház elejét, hiszen a februári javításcsomaggal jött meg az Android 10 a Galaxy A70 fedélzetére. Szóval azért is érdemes lesz telepíteni a One UI 2-t elhozó főverziós frissítést, mert a biztonságra is pozitív hatása van.

Azt nem lehet tudni, hogy a Samsung pontosan milyen menetrendet követ a frissítésekkel, mert bár közölt egy idővonalat korábban, de attól már bőven eltért. Mivel az érintett csúcsmodellek már mind váltottak Android 10-re, előre láthatólag legközelebb is egy Galaxy A-szériás eszköznek a frissítésével állhat majd elő a vállalat. Idővel talán 2018-as Galaxy A modellek is sorra kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap