Új korszakba lép a Renegade X - érkezik a Firestorm

Új korszakba lép a Renegade X - érkezik a Firestorm

Az Electronic Arts hosszú évek után újra elkezdett foglalkozni a Command & Conquer univerzummal és a legutóbbi lépése, a mikrotranzakcióktól mentes és sokak szerint példa értékű Remastered Collection-nel egy igazán pozitív irányba kezdi vinni a franchise sorsát.

Habár magukat a játékokat sokáig az EA mostohán kezelte, a közösséggel általánosságba véve mindig rendes volt. Míg más kiadók azonnal ügyvédek hadát küldi egy rajongói játékra, addig az EA sosem panaszkodott, ha valaki akár újraírta a játékait vagy egy teljesen új címet készített.

Így született meg annak idején még az Unreal Engine 3 SDK-jával a Renegade X is, egy önálló C&C univerzumban játszódó C&C Renegade multiplayer klón, ami az eredeti játék szabályrendszereivel működő grafikai tuningot kapott.

A játékban lehetőségünk van FPS nézetben részt venni az első Tiberium háborúban, miközben az RTS változatokhoz hasonlóan a bázisunkat és a harvestereinket meg kell védeni és a járműveket gyártva kell győzelemre vinni a csapatot. A félstratégiai stílust az egykori Westwoodosok sem engedték még el, ezért is készül az Earthbreakers.

A Renegade X viszont új fejezetbe fog lépni, hamarosan ugyanis megkezdődik a második Tiberium háború, amit a Totem Arts egy rendkívül látványos trailerrel vezet fel nekünk.

A Renegade X Firestorm egyelőre nem pontosított őszi megjelenést kapott, ha valaki viszont kedvet kapott, ingyenesen bármikor csatlakozhat a Renegade X ütközeteihez.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap