Szeptembertől játszhatunk a Divinity: Original Sin 2-vel

A szerepjáték korai hozzáféréses verziója indul majd el.

Szeptembertől játszhatunk a Divinity: Original Sin 2-vel

A nagysikerű, 2014-es RPG második része, a Divinity: Original Sin 2 néhány hét múlva elérhető lesz korai hozzáférés keretében, jelentette be a játék fejlesztője, a Larian Studios.

A legtöbb részletet még homály fedi, de annyi bizonyos, hogy a játék készülőfélben lévő verzióját szeptember 15-től találjuk majd meg a Steamen. Benne lesz a négyfős co-op, a kampány eleje, öt játszható faj (ember, elf, törpe, gyíklény és élőhalott), illetve a kompetitív online Arena játékmód. Négy kezdőtörténet közül választhatunk majd, de később növelik ezek számát. Az árát nem közölték, mint ahogy azt sem, lesz-e automatikus hozzáférés azoknak, akik támogatták a játékot Kickstarteren.

Ha megvesszük a korai hozzáférés során a Divinity: Original Sin 2-t, láthatjuk majd a sorozat új jellemzőit. Ezek között olyas dolgokat találunk, mint a továbbfejlesztett történetmesélési és párbeszédrendszer, az eseményekhez igazodó, adaptív zene és sok más egyéb.

A játék megjelenését még idénre ígérték, de annak ellenére, hogy egyre közeledik az év vége, a Larian még adós a pontos dátum megadásával. A Divinity: Original Sin 2 tavaly zárta sikeres Kickstarter-kampányát, amin 2 millió dollárt sikerült összekalapozniuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward