Sokoldalú monitorállvány a Sharkoon műhelyéből

A Sharkoon újdonsága egyszerű állványként, illetve extrákkal felszerelt változatban egyaránt forgalomba kerül.

Sokoldalú monitorállvány a Sharkoon műhelyéből

A Sharkoon egy új monitorállványt mutatott be, amely rögtön kétféle változatban is forgalomba kerül. A PURE modell igazából nem több egy egyszerű monitorállványnál, hiszen semmi extrát sem nyújt, míg a POWER változat már USB portokat, illetve vezeték nélküli akkumulátortöltő modult is kapott.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Formavilág és dizájn terén mindkettő azonos alapokra épül, vagyis 440 milliméter szélesek, 190 milliméter mélyek és 46 milliméter magasak, így egy használaton kívüli billentyűzet is kényelmesen elfér alattuk. Mindkét állvány alapját 1,3 milliméter vastag acéllemezből készített váz adja, amely akár 20 kilogrammos monitort is elbír, lábai pedig csúszásgátló funkcióval bírnak, így az állvány stabilan megáll a neki kijelölt helyen.

A PURE modell igazából semmi extrát sem nyújt a fent említett tulajdonságokon felül, de a POWER esetében már lapul némi extra a jobb oldalon. Itt helyezték el azt a dobozt, amely négyportos USB 3.0-s hubbal, valamint egy vezeték nélküli akkumulátortöltővel is rendelkezik – előbbi egy 100 centiméter hosszú USB A-B „nyomtatókábellel” csatlakozik a rendszerhez, utóbbi pedig külön tápadapter segítségével működik és maximum 5 W-os teljesítmény leadására képes. A vezeték nélküli töltőre okostelefon, illetve bármilyen egyéb eszköz is kerülhet, amennyiben támogatja a vezeték nélküli töltést – akár a Sharkoon korábban bemutatott vezeték nélküli gamer egere, a Skiller SGM3 is pihenhet itt.

A csak állványként funkcionáló PURE modell 19,99 euróba, míg az USB hubbal és vezeték nélküli töltővel ellátott POWER változat 44,99 euróba kerül. Mindkét modell elérhető fekete és szürke kivitelben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap