Összefog a Miele és az LG a tisztább lakásokért

A Miele és az LG fejlesztéseit alkalmazza majd bizonyos termékeiben a jövőben, hogy még jobb minőséggel szolgáljon.

Összefog a Miele és az LG a tisztább lakásokért

A Miele talán nem túl ismert név a hazai piacon a háztartási gépek körében, de ez valószínűleg annak tudható be, hogy csúcskategóriás készülékeket gyárt ennek megfelelő árazás mellett. A tradicionális német márka számos különböző géppel foglalkozik, és a jövőben elképesztően jó robotporszívókkal is előállhat, amiknek a létrejöttét az LG segíti.

Galéria megnyitása

Egy friss megállapodás révén a dél-koreaiak robotporszívókkal kapcsolatos szabadalmait felhasználhatja majd a Miele is a termékek tervezése során. A németek már rendelkeznek különböző robotporszívókkal, de az LG védett technológiáinak a bevezetésével abban bíznak a szakemberek, hogy még magasabbra tudjál majd tenni a lécet.

Galéria megnyitása

A Miele olyan fejlett technológiákhoz jut hozzá a megállapodásnak köszönhetően, amelyek jellemzően az LG CordZero és HOM-BOT robotporszívóiban megtalálhatóak már. A licencszerződés kiterjed az LG által szabadalmaztatott indukciós jelvezérlés és infravörös fény alapú navigációs rendszer használatára is – olvasható a vállalat közleményében. Ezt használják a porszívók a töltőállomásukra való hajszálpontos dokkoláshoz. Licenceli a Miele a csatlakoztatható poreltávolító és forgófejet is, ami szintén a takarító berendezések része. Valamint egyéb szabadalmak is vannak a licencelt megoldások között.

Galéria megnyitása

Kiemelte a mostani hír kapcsán az LG, hogy ő az egyik legnagyobb szabadalmi portfólióval rendelkező vállalat. Több mint 700 szabadalmát tartják számon globálisan csak robotporszívókhoz kapcsolódóan. És a cégnek rengeteg díjnyertes terméke van ebben a kategóriában, ami a kiemelkedő technológiai megoldásoknak köszönhető. Korábban például arról is beszámolhattunk, hogy már ebben a mezőnyben is használja az LG a gépi tanulást a ThinQ keretébe, például a cég robotfelmosója és porszivója szinkronban lehet egymással, és tud szólni a felmosónak a porszívó, ha érzékeli, hogy valahol nedves tisztításra van szükség.

Galéria megnyitása

„Az LG-nél igen hosszú és gazdag múltja van a háztartási gépek fejlesztésébe fektetett kutatás-fejlesztési munkának” – mondta Jeon Saeng-gyu, az LG szellemi tulajdon központjának ügyvezető alelnöke. „A nagy márkákkal aláírt szabadalmi megállapodások több felhasználó számára teszik elérhetővé az iparági szereplők által közösen megvalósított innovációk előnyeit.”

Galéria megnyitása

Az LG mindig azon van, hogy a lehető legjobb technológiai megoldásokat biztosítsa a felhasználók számára a berendezésein keresztül. A Miele pedig a csúcsminőség mellett arra is törekedik, hogy az általa gyártott eszközök nagyon hosszú ideig szerves részét képezhessék az adott háztartásnak, és a javíthatóságra is sok figyelmet szentel a cég.

A német alakulat robotporszívói az LG fejlesztéseivel még vonzóbbak lehetnek majd azoknak a vásárlóknak, akik mindig a lehető legjobb termékekre vágynak. Reméljük, hogy a technológiai együttműködés a jövőben még gyümölcsözőbb lehet a felek között.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap