Nincs készülőben új Titanfall játék

Nincs készülőben új Titanfall játék

A Respawn Entertainment most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját, ennek apropóján pedig az IGN készített interjút az alapító Vince Zampellával.

A viharos történetű stúdiót nemrég vásárolta meg magának az Electronic Arts, előtte függetlenként készítették el az EA közreműködésével a Titanfall szériát, ami két teljes epizódot kapott a nagygépekre. Ezután a fejlesztők megjelentek az Apex Legends-szel, majd a Star Wars Jedi: Fallen Orders-szel és mindkét címükkel sikert arattak.

A Titanfall sorozat viszont pihenőpályára került, hiszen hiába az univerzum mellékága az Apex Legends, ám forradalmi játékmenete ellenére soha nem volt annyira népszerű, mint a Battle Royal cím.

Az IGN viszont éppen ezért rá is kérdezett a fő játékok jövőjére, amire Zampella azt válaszolta, hogy jelenleg nincs fejlesztés alatt Titanfall játék, de a dolgok folyamatosan visszaköszönnek az Apex Legends világán keresztül. Ő maga azt szeretné, hogy a játék ott térjen vissza idővel, de idővel meglátják, hogy ez megvalósulhat-e.

Zampella már az EA Dice LA vezetője is, így elmondta, hogy nagyon jó a kapcsolatuk az Electronic Arts-szal és a játékosoknak nincs oka aggodalomra, nincs káros hatással a Respawnra a kiadó.

Az EA Play-re is izgalmas dolgokkal készülnek, például az idén érkező Medal of Honor: Beyond and Above-val. Ez utóbbi játékon számos olyan fejlesztő is dolgozik, akik a sorozat első epizódjának megszületésénél is ott voltak, szóval nagyon jól tudják, miről szól a széria.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap