A Dice Los Angeles élére kerül a Respawn egyik alapítója

Új játékokat fognak készíteni kreatív szabadság mellett.

A Dice Los Angeles élére kerül a Respawn egyik alapítója

Az Activision sosem volt a játékosok szíve csücske, hiszen bár hozták a kötelező futószalagos címeiket, azt mindenki érzi a mai napig, hogy nem titkoltan csak a vásárlók pénzére játszanak. Annak idején ettől a kiadótól lépett le egy vita keretében a Call of Duty játékok két atyja, Vince Zampella és Jason West majd az Electronic Artsnal kötöttek ki, hogy megalapítsák a stílusos nevű Respawn Entertainmentet.

Miután az EA-nek is elhozták a gigagyémánt tojó tyúkot (Apex Legends) és a leszállították az utóbbi évek legjobb Star Wars játékát, az Electronic Arts elérkezettnek látta az időt, hogy más problémásan teljesítő stúdióit rázzon fel egy kicsikét, méghozzá Vince Zampella segítségével. Így 2020-tól kezdve, a Dice Los Angeles stúdióját fogja a szakember erősíteni.

A Dice Lose Angeles stúdiója az utóbbi években lényegében támogató szerepet töltött be a Battlefield és a Battlefront sorozatokhoz. Zampella vezetésével viszont a cél az, hogy teljesen újrabrandeljék a csapatot és ez legyen az a hely, ahol új dolgokat csinálhatnak a munkatársak. A cél tehát nem más, mint új, eddig nem látott játékok fejlesztése a kreativitás jegyében.

A stúdió a Dice Stockholm-tól és a Respawntól teljesen külön fog működni, normál esetben nem lesz az erőforrás megosztás rendszernek a része. Az EA stúdiók feje Laura Miele szerint a cél az lesz, hogy saját játékot tudjanak fejleszteni az ott dolgozók és Vince remek vezető lesz ehhez. Segítségével egy új, erős és kreatív csapat fog létrejönni. Zampella ettől függetlenül nem fogja elhagyni a Respawn csapatát, elmondása szerint inkább csak edzőként fog részt venni a Dice LA életében.

Stig Asmussen a Jedi: Fallen Order rendezője továbbra is a Respawn történeteiért fog felelni, Chad Greiner az Apex Legends élén marad, míg a szintén veterán Peter Hirschmann feladataiban se lesz változás, folytatja a Medal of Honor: Above and Beyond fejlesztését.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap