Mirage: Arcane Warfare - mágikus FPS a Chivalry készítőitől

Ha a Chivalry harcrendszere mellé bejön a mágia, a fejlesztők szerint egy soha nem látott módon szórakoztató játékmenetet eredményez.

Mirage: Arcane Warfare - mágikus FPS a Chivalry készítőitől

A Chivalry: Medieval Warfare-t készítő Torn Banner Studios közölt néhány újabb információt a fejlesztés alatt álló többjátékos FPS-éről, a Mirage: Arcane Warfare-ről. A játék alapvetően a Chivalryban kialakított közelharci rendszerrel épül, csak éppen erre jön rá egy extra rétegként a mágia.

"A középkori fantasy és a mágikus elemek keverésének köszönhetően egy sokkal komplexebb játékot tudunk készíteni, és új szintre tudjuk emelni a csapatalapú harcokat" - mondja Steve Piggott, a stúdió vezetője.

A Chivalry alapvető harcrendszere, a blokkolás, a hárítás és az ellentámadás tehát visszatér, a fejlesztők szerint azonban a legjobb, hogy ehhez hasonlóan tudjuk hárítani és elkerülni a távolból érkező mágikus támadásokat is, így az egész olyan, mintha egy közelharci kardvívást bonyolítanánk le tíz méter távolságból.

Ami a játékmódokat illeti, a fejlesztők a következőt írják: "A csapatoddal összedolgozva kell majd ellopnotok ősi ereklyéket, és megtámadnotok fényűző palotákat, vagy nyüzsgő bazárokat. Mindezek egy összekapcsolt világban kapnak majd helyet, ahol minden helyszín egy külön sztorival rendelkezik. Ezen kívül más, klasszikus multiplayer játékmódok is várhatók".

Maga a játék az Unreal Engine 4-re épül, és látványvilágában láthatóan elég messze került a Chivalrytól, viszont ahhoz hasonlóan eléggé véres. A készítők azt már most kikötötték, hogy a Mirage nem lesz ingyenesen játszható, valószínűleg 30 dollár környékén lehet majd megvenni.

A bétateszt nyáron indul, amire mostantól már lehet jelentkezni, illetve kaptunk egy új előzetest is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward