Shop menü

MEGOLDÓDOTT A NIER: AUTOMATA AJTÓS REJTÉLYE

Török Roland
Török Roland
Megoldódott a Nier: Automata ajtós rejtélye

A Nier közösség az elmúlt héten eldobta az agyát, évek óta nem látott találgatások és spekulációk történtek egy videó miatt, ami elvezetett egy játékost egy titkos templomba. A történtek óta rengeteg mém és teória született, egyértelmű, hogy felpezsdítették vele az állóvizet. 

Két teória volt a közösségen belül. Az egyik az, hogy ez egy valódi easter egg, amit eddig senki nem vett észre a játékosok közül. Ezt sokan kizárták, mert többen is átnyálazták már a kódot, lehetetlennek mondták, hogy az ajtó ott legyen.  

A másik teória pedig az volt, hogy ez egy mod, de ezt meg a modderek cáfolták meg, mert szerintük nincs olyan eszköz senki kezében, amivel ez megoldható. 

A rejtély viszont megoldásra lelt, és valóban egy modról volt szó. 

Mint kiderült, egy csapat régóta dolgozott azon, hogy végre új területek és dolgok legyenek adhatóak a játékhoz, és publikálják is azokat a Blender kiegészítőket, amivel ezt bárki kipróbálhatja, és alkothat majd vele valamit.  

DevolasRevenge, Woeful_Wolf és RaiderB áll a dolgok mögött. Mint írják, imádták a rengeteg teóriát, amit a kis videójuk hozott magával. Hosszú évekig dolgoztak a modon, amit a közösség lelkesedése inspirált, így remélik, hogy mindenki élvezte az elmúlt napokat, pont annyira, amennyire ők. 

DevolasRevenge nem hitte volna, hogy ez a dolog ennyire nagy hatást fog kelteni, csak pár embert akartak megzavarni Twitteren, de jót nevetett a hatásán. 

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére