Shop menü

ÚJ EASTER EGGET TALÁLTAK A NIER AUTOMATÁBAN, SENKI NEM ÉRTI, HOGYAN

Török Roland
Török Roland
Új easter egget találtak a Nier automatában, senki nem érti, hogyan

A Nier: Automata tele van titkokkal és rejtélyekkel, ám a közösség egy ideje úgy gondolja, hogy lényegében mindent megtaláltak már benne, amit lehetséges. Ennek az egyik oka az, hogy többen, többször is átnyálazták már a kódot annak érdekében, hogy evidenciát találjanak a titkokra, illetve a rendező, Yoko Taro szerint is mindent megtaláltak már a játékosok, amit lehet. 

Ehhez képest a semmiből egy játékosnál most feltűnt egy ajtó. 

Az ajtó teljesen feltüzelte a közösséget, mivel soha, senki nem találkozott még vele és még a videó készítője se tudja, hogyan került az oda. Senki nem tudja egyelőre replikálni a dolgot, egyelőre sejteni sem tudja senki, hogy milyen kondíciók kellenek a dolog teljesüléséhez. A misztériumot tovább tetőzi, hogy a videó készítője írási hiba miatt nem tudta tovább rögzíteni a jelenetet, vagyis még ez alapján se tudnak a kutató játékosok tájékozódni. 

Sokan azt mondják, hogy ez biztosan csak mod, valaki belehackelte az ajtót a játékba, hogy átverje a közösséget, ám a játék legnagyobb modderei szerint senki nem tudta még olyan szinten visszafejteni a játékot, hogy ilyen szintű új területet rakhassanak bele. Szerintük kizárható a csalás. Az egyetlen nyom, ami van, hogy ez talán a játék 1.0-s verziója, amiben még nem törölték ki a területet, a videó készítője szerint legalábbis nem töltött le semmi javítást korábban a játékhoz. 

Egyelőre tehát a kérdés az, hogy miként kerül oda az ajtó, hogyan lehet előidézni, csaló-e a videó készítője, és egyáltalán mi van lent.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére