Kecses maces külső Blu-ray író Pioneer módra

A Pioneer legfrissebb külső Blu-ray író meghajtója nem csak kompatibilis a Mac konfigurációkkal, de dizájn tekintetében is remekül passzol hozzájuk.

Kecses maces külső Blu-ray író Pioneer módra

Megérkezett a Pioneer legfrissebb külső optikai meghajtója, amely kecses felépítésével, remek dizájnjával és ütőképes szolgáltatásaival próbál berobbanni a piacra. A BDR-Xu02JM típusjelzéssel ellátott újdonság állvány nélkül 133 x 133 x 12 milliméteres mérettel büszkélkedik, tömege pedig nem több, mint 245 gramm, azaz egy helytakarékos, könnyedén hordozható termékről van szó. A helytakarékos kialakítás nagyrészt a slot-in típusú, azaz tálcanélküli kialakításnak köszönhető.

Az ezüstben pompázó fémház remekül passzol a legfrissebb, beépített optikai meghajtóval egyáltalán nem rendelkező MacBook konfigurációkhoz és egyben tökéletesen ki is egészíti azokat. Az új külső optikai meghajtó a Blu-ray lemezek írására és olvasására egyaránt képes, de emellett a CD és DVD korongokat is tudja olvasni, illetve írni. A jobb áttekinthetőség érdekében a maximális írási és olvasási sebességeket az alábbi táblázatban összesítettük, természetesen médiumtípusra lebontva:

Az új külső optikai meghajtó USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódik az adott rendszerhez. Természetesen egyetlen USB 2.0-s kábelen keresztül zajlik az adatátvitel és a tápellátás is, így külön külső tápadapter alkalmazására nincs szükség. Arról, hogy a különböző korongok kezelése minél zökkenőmentesebb lehessen, egy 4 MB-os gyorsítótár gondoskodik.

A Pioneer BDR-XU02JM még ebben a hónapban elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban. A szupervékony külső Blu-ray író első körben Japánban kerül az üzletek polcaira, az azonban nem derült ki, hogy pontosan milyen árcédula szerepel majd a dobozán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward