Játékra is jó lehet az érkező Microsoft Pro Intellimouse

Az új egér precíz szenzorral, programozható gombokkal, hátsó világítással és elegáns dizájnnal kerül forgalomba.

Játékra is jó lehet az érkező Microsoft Pro Intellimouse

A Microsoft nagy sikert aratott a piacon az 1996-ban készített Intellimouse dizájnnal, ami egészen 2003-ig hódított, majd hosszas kihagyás után ismét feltámasztotta az ikonikus egeret a gyártó, igaz, ezúttal már modern hardver lapult a remekül kézre eső ház belsejében. Az új hardvernek köszönhetően precíz, pontos és gyors szenzort kapunk, amihez jobb kattintási élményt nyújtó gombok társultak, valamint az ikonikus hátsó világítás is szerephez jutott

Galéria megnyitása

A Classic Intellimouse fogadtatása összességében pozitív volt, így a vezetés úgy gondolta, érdemes lenne egy újabb, játékra is használható példányt készíteni, ami még gyorsabb és még nagyobb felbontású szenzort használ. Így jött létre a Pro Intellimouse, ami a munkát követő játék alkalmával is jó szolgálatot tehet. Az új egér alapját egy PixART PAW3389PRO-MS típusú szenzor adja, amely mögött a PMW3389DM-T3QU típusú megoldás bújhat meg.

Galéria megnyitása

Az említett szenzor maximum 16 000 DPI-s felbontással dolgozhat, másodpercenként 10 160 milliméternyi mozgást, illetve 50 G-s gyorsulást tud lekövetni. Az USB 2.0-s kapcsolatot használó egér összesen 5 egérgombbal rendelkezik, amelyek közül 3 programozható, ez a lehetőség azonban nem érhető Windows 10 S alatt, erre oda kell figyelni. A szenzor érzékenysége állítható lesz, méghozzá 50 lépésközzel, amennyiben az MS PowerUser információi pontosak.

Galéria megnyitása

A 132 milliméter hosszú, 69 milliméter széles és 43 milliméter magas újdonság 140 grammot nyom a mérlegen. Színvilág terén kétféle választék áll rendelkezésre, a sötétebb Dark Shadow, illetve a világosabb Light Shadow – mindkettő rendelkezik némi Xbox-os beütéssel, valamint mindkettő kapott hátsó világítást, amelynek színét változtathatjuk. Az új egér dizájn terén hű maradt elődjéhez, azaz súlypontját, irányíthatóságát és stabilitását alaposan megtervezték, hogy a végső felhasználói élmény a lehető legjobb lehessen.

Galéria megnyitása

A maximum 1000 Hz-es mintavételezési frekvenciával dolgozó egér Windows 10 Pro, Windows 10 Home, valamint Windows 10 S, 8.1, 8 és 7 operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Megjelenésére első körben az Amerikai Egyesült Államok és Kanada területén számíthatunk, ahol 59,99 dolláros áron kerülhet az üzletek polcaira. Európába, illetve Ázsiába majd csak július folyamán érkezik meg az újdonság, az azonban még nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap