Inno3D memóriamodulok érkeznek

-

Inno3D memóriamodulok érkeznek

A memóriapiacon tapasztalható extrém magas áraknak köszönhetően egyre több vállalat lép be e szegmensbe, hogy hozzájuthasson egy szelethez a profit képzeletbeli tortájából. Legutóbb a Gigabyte és az Antec vezetése döntött úgy, szerencsét próbálnak a piacon, most pedig az Inno3D is csatlakozni készül az említett szegmenshez, ahol egyre nagyobb kínálatból lehet válogatni.

Mivel jelenleg a PC piacon a játékosoknak készített „alkatrészek”, perifériák és konfigurációk terén mutatkozik élénkebb kereslet, így az Inno3D is ezt a réteget veszi célba. Az új memóriamodulok az iChill sorozatban kapnak helyet, ahol eddig csak egyedi hűtéssel ellátott, alaposan tuningolt videokártyákkal találkozhattunk.

Galéria megnyitása

Az elkövetkező hetek folyamán megjelenő memóriacsomagokból többféle változat is készül. A kínálatban egy- és kétcsatornás készletekből lehet válogatni 4 GB-tól egészen 16 GB-os kapacitásig, effektív órajel terén pedig 2400 MHz-től egészen 4000 MHz-ig terjed a skála. Az egyes memóriamodulok késleltetése CL15 és CL18 között helyezkedik el – az alacsonyabb érték várhatóan 3200 MHz-es effektív órajelig tart, a magasabb késleltetést pedig a magasabb órajelű, többcsatornás készlet részeként érkező modulok kaphatják.

Galéria megnyitása

Mivel modern, elsősorban gamereket célzó termékekről van szó, nem hiányzik a fedélzetről az RGB LED alapú világítás sem, ami a memóriamodul hűtőjének felső részén kap helyet. Az RGB LED-eket az ASUS Aura Sync szolgáltatásán keresztül kényelmesen vezérelhetjük, így a modulok fénye a rendszer többi komponenséhez igazodhat.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a teljes kínálat pontosan hogyan néz majd ki, de alighanem erre is választ kapunk néhány héten belül, hiszen az új modulok Ázsiában és Európában egyaránt a boltok polcaira kerülnek, várhatóan még augusztus vége előtt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward