Hulk-ot vajon elbírja Tilted Towers legmagasabb épülete?

Sajnos egyértelmű választ nem tudunk adni, viszont érdemes kipróbálni a Fortnite legújabb LTM-jét, mely a Bosszúállók: Végjáték - világába repít!

Hulk-ot vajon elbírja Tilted Towers legmagasabb épülete?

Sajnos egyértelmű választ nem tudunk adni, viszont érdemes kipróbálni a Fortnite legújabb LTM-jét, mely a Bosszúállók: Végjáték - világába repít!

Elérkeztünk a várva várt naphoz, amikor a Marvel világ szeretett hősei a mozivásznon, szemünk előtt vívják végső, apokaliptikus harcukat. (A Bosszúállók: Végjáték filmről szóló kritikánkat ITT olvashatjátok). Viszont nem csak a filmszínház falai közt találkozhatunk kedvenceink csatározásával, ugyanis az Epic Games megadja a lehetőséget, hogy az új Fortnite LTM-jében személyesen legyünk részesei a végső harcnak! 

A ma reggel napvilágot látó 8.50-es patch előtt már napokkal teaserezte a kiadó, hogy hamarosan lehetőségünk nyílik Amerika Kapitány pajzsát, avagy Thor baltáját forgatva szembenéznünk Thanossal és gonosz csatlósaival. 

Galéria megnyitása

Mi is a sztori egészen pontosan?

Thanos és csatlósai - a chitaurik, megszállták a Fortnite-ban szereplő szigetet, a hat végtelen kő után kutatva. Két fél küzd meg egymással, az egyik Thanosék erőit erősíti, a másik pedig a Bosszúállók köntösébe bújik. Az LTM deathmatch jellegű, tehát a játékosok mindaddig újraélednek, amíg valamelyik fél be nem teljesíti küldetését. A szuperhősök feladata, hogy Thanost és bandáját végérvényesen elpusztítsa. A Bosszúállók egy térképpel kezdenek, ahol megtalálják az ikonikus fegyvereiket, illetve egyéb Avengers tárgyakat találhatunk ládákban a pálya minden szegletében. Thanos csapatának feladata a hat kő megszerzése, melyhez segítségképen jetpack-ket, gránátokat és lézerfegyvereket kapnak kezdésnél. Az első chitauri, aki megszerez egy követ, abból lesz Thanos - ő most is a tavalyi Limited Time Mode-ban megismert tulajdonságokkal bír majd.

Thanos minden megtalált kő után egyre erősebb lesz

A lila színű Erő Kő megszerzésével a lézerünk sebzése hatszorozódik. Az Idő Kő - tudjátok, a zöld - által minden találatunk hátra fogja lökni ellenfeleinket és sebzésünk triplázódik. A Valóság Kő tündöklő piros színe nem csak az életerőnket, hanem a pajzsunkat is duplázza (1000->2000). A kékben pompázó Tér Köve segítségével a Ground Pound nevű képesség hatótávja triplázódik, a sebzése pedig hatszor akkora lesz. Sárga színe van az Elme Kő-nek melyel kétszer akkorára tudunk ugrani. A Lélek Kő (narancssárga) megszerzése után pedig Thanos shield-je fog növekedni.

Galéria megnyitása

Hogy lesz akkor ennek igazából vége?

Ha a Thanos-t megtestesítő játékos meghal, akkor egy másik chitauri veszi át a helyét (kivéve, ha ő volt az utolső élő játékos). Ha minden Chitauri és Thanos is elpusztul, akkor a Bosszúállók nyernek. Ha Thanos és csapata összegyűjtik mind a hat követ, akkor a Bosszúállók nem tudnak többet újraéledni.

Az LTM mellett egy dedikált Fortnite Endgame küldetéssorozatot is kaptunk, melynek teljesítése után számos aprósággal és egy vadi új gliderrel lehetünk gazdagabbak. Készen állsz szembe nézni a gonosszal, és megmenteni az univerzumot?

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap