High-tech kanadai gazdák

Egyre több kanadai farmer használ mobiltechnológiát ügyei lebonyolítására és az üzlet fejlesztésére. 

High-tech kanadai gazdák

Egyre több kanadai farmer használ mobiltechnológiát ügyei lebonyolítására és az üzlet fejlesztésére, derül ki egy nemrégiben megjelent felmérésből.

A gazdálkodók körében ugyanolyan gyorsan terjedt el az okostelefonok és a tabletek használata, mint a kanadai lakosság többi részében. Jó internetkapcsolattal ezek az eszközök valóságos kis mozgó irodává alakíthatnak bármilyen járművet vagy mezőgazdasági gépet, és a gazdák így bárhonnan leadhatják rendeléseiket, hirdethetik terményeiket, valamint könnyebben figyelemmel kísérhetik az időjárás, a kamatok és a gabonaárak változásait, írja a Farm Credit Canada, az ország legnagyobb mezőgazdasági hitelintézetének megbízásából készült tanulmány.

„A pénzügyi és gazdasági információkhoz való azonnali hozzáférés nagy előnyt jelenthet egy gyorsan változó piaci helyzetben” ‒ mondja Jean-Philippe Gervais, a cég közgazdásza. „Az innováció mindig is nagy szerepet játszott a mezőgazdasági termelékenység növelésében. A mobiltechnológia egy újabb eszköz a versenyképesség megőrzésére.”

A már okostelefonnal rendelkező termelők legalább fele két éven belül táblagépet is vásárolna, derül ki a felmérésből, a kanadai gazdákról tehát elmondható, hogy abszolút haladnak a korral, nyitottak az új fejlesztésekre és technológiai megoldásokra.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward