GTA5: 32 játékos az Online-ban, gondok a régi X360-akkal

A legfrissebb hírek szerint a Grand Theft Auto Online játékos számát megemelték 16-ról 32-re és visszahoznak majd számos közismert játékmódot is!

GTA5: 32 játékos az Online-ban, gondok a régi X360-akkal

A legfrissebb hírek szerint a Grand Theft Auto Online játékos számát megemelték 16-ról 32-re és visszahoznak majd számos közismert játékmódot. Esett szó free roam módról, free-for-all deathmatch-ről, csapat alapú deathmatchről, versenyekről és Cops 'n' Crooks módról.

A Cinemablend, akik kiszivárgásokból nyerték az infót, azt írták, hogy a 32 fős kooperatív mód feltehetően a tervezett PC és PS4-es verzióknál megy majd, de a 360 kódjában is fedeztek fel erre utaló nyomokat. Ha további részletekre vagytok kíváncsiak, katt a linkre, de ne feledjétek, hogy tele lehet pletykával és spoilerrel!

Az viszont nem pletyka, hogy több felhasználó is jelezte, hogy régebbi masinájuk nem igazán birkózik meg a GTA5-tel. A Kotaku összegyűjtötte az ilyen eseteket és megállapította, hogy a 2006-2008-as modellekkel van a gond. Fagyások és összeomlások tömkelegével kell megküzdenie a játékosoknak még rövidebb játékidő alatt is.

Egyes felhasználók arra tippeltek, hogy a túl kicsi merevlemez lehet a gond, de ezt cáfolja a tény, hogy a vinyót cserélt régi konzollal rendelkezők is szenvednek a játékkal. Próbálták újrainstallálni, törölni és csak az egyik lemezt felrakni, vagy más helyekre installálni, de sikertelenül. A Rockstar még nem nyilatkozott a probléma kapcsán, szóval még van remény arra, hogy egy patch-csel megoldják a gondokat.

Az Xbox támogató csapat viszont már reagált és előálltak egy javaslattal, ami legalább 1 embernek működött már (legalábbis ő erről számolt be a fórumon):

1. Törölj minden GTA5-ös adatállományt.

2. Töröld a rendszer cache-t háromszor (miért nem egyből hétszer?).

3. A piactér adatait is töröld a háttértárról.

4. Húzd ki a konzolt 3 percre.

5. Installáld az 1-es lemezt.

6. Kapcsold ki a gépet, ne rakd még be a kettes lemezt.

7. Indítsd újra.

8. Installáld a kettes lemezt.

9. Játssz!

Azt nem közölték, hogy a csillagoknak hogy kell állnia ahhoz, hogy ez működjön :)

A GTA5 1 milliárd dollár bevételt hozott három nap alatt, amivel szórakoztatóipari csúcsot döntött a briteknél, elvéve az első helyet a Call of Duty-tól. A korábbi csúcstartók közt ott van még Adele és Harry Potter is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward