Ingyenes lesz a Halo Infinite Multija

Ingyenes lesz a Halo Infinite Multija

A Halo Infinite nem nyerte el mindenki tetszését, hiszen látványban nem feltétlenül hozta a 8 perces felvétel azt a minőséget, amit elvárnánk tőle a generációváltás küszöbén.

Erre a jelenségre amúgy már több magyarázat is érkezett a Microsoft részéről, miért néz ki úgy a játék ahogy. Például szerintük a video stream alacsony minősége is okolható a csalódott látványvilágért, de az sem tett jót a bemutatkozónak, hogy állításuk szerint régebbi verziót hoztak el az online eseményre. A Digital Foundry mindenesetre kielemezte a felvételeket, szerintük a legnagyobb probléma az volt, hogy rosszul megválasztott megvilágítást használtak a jelenethez, hiszen a nap közel volt a horizonthoz és a videó nagyrésze árnyékban játszódott, ami soha nem tesz jót a „látványnak”. Mivel a korábbi részekkel ellentétben nem trükközve, hanem valós időben számolja ki a konzol a fényeket, így nem volt, ami csaljon a látványban és emiatt lapos lett az egész.

A Halo Infinite mindenesetre egy amolyan örökké fejlődő Halo epizódnak készül, vagyis ezután a rész után egy jó darabig, legalább 10 évig nem fognak új teljes epizódot kihozni, hanem az alapokat fejlesztik tovább.

Szóval látvány egy dolog, a sztori a másik. Ami viszont igazán fontos, az a legendás Red VS Blue harc, ami ezúttal egy Free to Play modell keretein belül fog megvalósulni.

A multiplayer a manapság már megszokott ingyenes játékként érkezik és a Battle Pass fogja ellátni tartalommal a játékosokat, illetve pénzzel a fejlesztőket.  

Az Xbox Series X-en 120 FPS-es Arena módot tűztek ki célul, illetve soha nem látott módon lesz majd személyre szabható a harcosunk a játékban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap