Etikus hacker tanfolyam - diákkedvezménnyel

Márciusban újra elindul a BME Ethical Hacking tanfolyama, amelyen az idén először már bármilyen felsőfokú intézmény IT-biztonság iránt érdeklődő hallgatója részt vehet, ráadásul nagyon kedvező áron.

Etikus hacker tanfolyam - diákkedvezménnyel

Márciusban újra elindul a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem 7 hetes Ethical Hacking tanfolyama, amelyen az idén először már bármilyen felsőfokú intézmény IT-biztonság iránt érdeklődő hallgatója kedvezményes áron vehet részt, függetlenül attól, hogy nappali vagy levelező képzésre jár. Ehhez szintén idei újításként még csak a konkrét iskolapadba sem kell beülnie, hiszen az oktatásba online is bekapcsolódhatnak mindazok, akik rendelkeznek a szükséges informatikai előismeretekkel.

A NetAcademia Oktatóközpont és az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék közös szervezésében induló tanrenden kívüli képzésen az elmúlt három év során nagyjából hatvan hallgató vett részt. A BME azon 19 európai felsőoktatási intézmény egyike, amely hivatalosan tarthat Ethical Hacking tanfolyamot.

A képzés díja, amely a vizsga árát is tartalmazza, érvényes hallgatói jogviszonnyal rendelkező magánszemélyek számára 120 ezer forint, ami 77 százalékos kedvezményt jelent a teljes piaci árhoz képest. A résztvevők a képzés teljesítésével nemzetközileg elismert Certified Ethical Hacker (CEH) minősítést szereznek, ez pedig jelentős előnyt jelenthet a munkaerőpiacon, hiszen ahogy vállalati szinten is egyre nagyobb hangsúlyt kap az elektronikus adatbiztonság kérdése, egyre nagyobb lesz a kereslet az etikus hackerek iránt.

A képzés iránt részletesebben érdeklődők számára február 7-én délután kettőtől gyakorlati példákkal tarkított „nyilvános hekkelős bemutatót” tartanak a Műegyetem Q épületében, a további részletek és a szintfelmérő kérdések pedig a tanfolyam honlapján olvashatók.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward