Dolgoznak még a Wacraft III: Reforgeden

Dolgoznak még a Wacraft III: Reforgeden

Ha valamiért megvetted a Warcraft III: Reforgedet, de nem kérted vissza a játék árát, akkor egy kis örömhírre lehet okod, hiszen a Blizzard nem DLC formájában, hanem ingyen kihozott egy 2 gigabájtos javítást, ami kissé helyrepakolja a játék „Classic” móddal elérhető megjelenését.

Természetesen a hibajavítás olyan nagyszerű dolgokat is tartalmaz, hogy például a játékosok nem fognak a kampány misszió elindítása után közvetlenül egy „Defeat” képernyővel szembesülni, ami valljuk be, elég szép gesztus a Blizzardtól, hogy ezt a bugot kivették. A karakterek nem fognak már a dialógusok közben eltérő hangerővel beszélni, az átvezető videók során a kamera mozgását javították, és ha megszakad a netkapcsolat, nem változik meg a játékmentésed mappája. Csupa olyan fontos javítás, amit indie stúdiók szoktak eszközölni az első zárt béta tesztjük alatt. A teljes javítási jegyzék itt olvasható.

A Blizzard elnökének, J. Allen Brack-nek, hogy-hogy nem, megint elnézést kellett kérnie, ám ezúttal a befektetőktől. Szerinte az elmúlt hét nagyon kemény volt a Reforged-nek, mert a közösségük nagyszerű dolgokat vár tőlük, de ők ezt nem tudták teljesíteni. De nem hagyják magára a játékaikat és megjelenés után is kiállnak mellettük (itt valószínűleg olyan játékokra gondol, mint a Heroes of the Storm) és tájékoztatni fogják a közösséget a fejleményekről a jövőben is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap