Armageddon lesz a Cities: Skylinesban

Az új kiegészítővel megérkeznek a természeti katasztrófák.

Armageddon lesz a Cities: Skylinesban

A Paradox Interactive - meghallgatva a rajongók egy részének a játék indulása óta hangoztatott kérését – bejelentette a Cities: Skylines új kiegészítőjét, a Natural Disasterst.

A DLC valamikor télen jön majd (pontos dátum még nincs), az ígéretek szerint minden játékosnak egy egész sornyi, valamilyen katasztrófa által támasztott kihívással kell majd szembenéznie. Több más potenciális végítélet kiváltó ok mellett előfordulhatnak tűzesetek, földrengések, meteoresők, tornádók és cunamik is, melyek mellett nem lesz könnyű dolgunk, ha életben akarjuk tartani a városlakókat.

A közlemény szerint az épületek és az infrastruktúra is megsemmisülhet, tűz keletkezhet, ami aztán szétterjed, a megfelelő, katasztrófahelyzetekre szóló tervek nélkül magas halálozási arányra lehet számítani. Szerencsére segítségünkre lesz az új rádiós riadórendszer. A most érkező Scenario Mode lehetőséget ad majd arra, hogy barátainkkal vállvetve nézzünk szembe a kihívásokkal, de saját vészhelyzeteket is kialakíthatunk, melyeket aztán megoszthatunk másokkal a Steam Workshopon belül.

A már említett rádiós jeladóhálózattal figyelmeztetéseket és evakuációs döntéseket jelenthetünk be, illetve a nyugodt pillanatokban az új játékbeli zeneadók műsorát élvezhetjük.

Fő feladatunk tehát az előzetes tervezés, a gyors reagálás és a kárelhárítás lesz a kiegészítőben, de persze arra is van lehetőség, hogy megalkossunk saját privát világvégénket, ha épp erre vágynánk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward