Újabb két NVLink Bridge érkezik

Újabb két NVLink Bridge érkezik

A GeForce RTX sorozatú videokártyákhoz készített NVLink Bridge-ek eddig csak az Nvidia kínálatában voltak jelen, ám a napokban az ASUS is bemutatta saját megoldását a témában, nemrégiben pedig a Gigabyte és az EVGA termékei is előkerültek, azaz szépen bővül a kínálat. Hogy mi is ez az NVLink Bridge? Tulajdonképpen a kétutas SLI híd utódja, ami lehetővé teszi, hogy a GeForce RTX 2080-as vagy 2080 Ti videokártyákból összekapcsoljunk kettőt egy rendszeren belül, így jelentősen növelhetjük a rendelkezésre álló számítási teljesítményt.

NVLink híd Gigabyte módra

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Gigabyte saját megoldása az AORUS NVLink Bridge nevet kapta, formavilágát tekintve pedig az Nvidia termékére hasonlít, igaz, itt a „C” forma kevésbé hangsúlyos, mint az Nvidia újdonságán. A letisztult dizájnnal rendelkező AORUS NVLink Bridge természetesen kétféle változatban érkezik, ahogy azt a többi terméknél már megszokhattuk: az egyik azokhoz a rendszerekhez passzol, ahol két slotnyi hely van a két videokártya között, a másik pedig azokhoz, ahol a két videokártyát már három slotnyi hely választja el.

A Gigabyte természetesen az RGB LED alapú világításról sem feledkezett meg, így az AORUS logót színes fények világíthatják meg, amelyek a Gigabyte RGB Fusion segédprogramján keresztül könnyedén testreszabhatóak. Arról egyelőre nincs hír, hogy az új kiegészítő pontosan mennyibe kerül majd, de az erősen valószínű, hogy 80 dollárnál picivel többet kérnek el érte – ennyibe kerül ugyanis az Nvidia alapmegoldása.

Az EVGA sem akar kimaradni a sorból

Az EVGA riválisaihoz hasonlóan szintén két új NVLink híddal rukkolt elő, amelyek közül az egyik azokhoz a rendszerekhez készült, ahol két slotnyi hely van a videokártyák között, a másik pedig azokat veszi célba, ahol a két videokártya már három slotnyi távolságra foglal helyet egymástól. Az új NVLink híd dizájnja egyedi és különleges lett, fedélzetéről azonban itt sem hiányoznak az RGB LED alapú fényforrások, amelyek az EVGA logó mellett a híd egyéb részeit is színes fénnyel árasztják el. A világítást az EVGA Precision X1 szoftveren keresztül lehet vezérelni.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A GeForce RTX sorozatú videokártyákhoz készített EVGANVLink hidak már elérhetőek kereskedelmi forgalomban. Akármelyik változatot is választjuk, egységesen 89,99 dollárt kérnek majd el a kasszánál.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap