Shop menü

A SAMSUNG VEZETŐJE SZERINT A GALAXY S23 ULTRA ÚJ MÉRCÉT ÁLLÍT FEL AZ ÁGAZATBAN

A teljesítmény, a kamera és a környezettudatosság szempontjából is nagy előrelépésről beszélhetünk majd.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
A Samsung vezetője szerint a Galaxy S23 Ultra új mércét állít fel az ágazatban

A Samsung igencsak befűtötte a marketing gépezetet az elmúlt napokban, pedig még majdnem két hét van az új Galaxy S23 széria bemutatásáig. Érdekes módon még a vállalat vezetője, TM Roh is posztolt a közösségi médiában az új termékekről, elsődlegesen az Ultra modellre helyezve a hangsúlyt.

„A Samsung számára az Ultra fontos jelentéssel bír. Az Ultra merészséget jelent. Az Ultra azt jelenti, hogy a legjobbak legjobbja a teljesítményben.” – olvasható Tae-moon Roh bejegyzésében.

A szakember elmondása alapján a Samsung célja az volt, hogy tényleg minden eddiginél jobb eszközt alkossanak minden lényeges szempontot figyelembe véve. Az új Galaxy modellekben benne lesz minden, amit a vállalat kamerás fronton nyújtani képes jelenleg, és a teljesítmény is kiváló lesz, miközben a fenntarthatóság is fontos szerephez jut már.

Professzionális kamerás lehetőségeket nyújt majd a Galaxy S23 Ultra, melynek kapcsán már korábban megtudhattuk, hogy 200 megapixeles kamerája lesz, mostanra pedig a Samsung be is mutatta azt a képszenzort, ami felbukkan majd az új zászlóshajó keretei között. Utal arra is a vállalat vezetője, hogy a Galaxy S23 széria a Snapdragon 8 Gen 2 chipből is egy még erősebb változatot kaphat. Ennek köszönhetően lehet képes többre még a legjobbaktól is.

Galéria megnyitása

A kapcsolódási lehetőségeket tekintve is tartogatni fog érdekes fejlesztéseket a Galaxy S23 széria TM Roh elmondása alapján. Minden bizonnyal még gyorsabb 5G támogatásra is számítani kell, hiszen új 5G modemet fog használni a termékcsalád. Kitért Roh arra is, hogy megtartja a tollat a Galaxy S23 Ultra, sőt mi több, minden eddiginél többféle módon lehet majd ezt kihasználni a hétköznapok során.

Galéria megnyitása

Azt is elmondta a Samsung első embere, hogy a Galaxy Unpacked esemény keretében lesz egy másik prémiumkategóriás eszköz is. A feltételezések szerint ez a Galaxy Book lehet majd. Ezek mellett pedig még egyéb termékek is reflektorfénybe kerülhetnek. Ez minden bizonnyal a Windows rendszert fogja használni, és itt a Samsung olyan újdonságokra mutathat rá, ami az eszközök közötti kollaborációt fogja segíteni. Ezen a fronton is megmutatkozhat majd a Roh által említett jobb kapcsolódási élmény.

Végezetül azt is elmondta a vállalat vezetője, hogy a Samsung új termékei minden eddiginél nagyobb arányban tartalmaznak majd újrahasznosításból származó komponenseket. Miközben természetesen a minőséget tekintve semmilyen szempontból nem köt kompromisszumot a gyártó. Az újdonságok tartósabbra lesznek tervezve, hogy kibírják azt a megnövekedett életciklust, ami napjainkban az okostelefonokra jellemző.

A Samsung célja, hogy csökkentse az elektronikai hulladék mennyiségét. A cég pedig nem a levegőbe beszél, mert tényleg azt lehet látni a tettein is, hogy erre energiát fordít. Azt nyilván nem látni, hogy magát a hardvert mennyivel építik most tartósabbra, mint korábban, de az egyértelmű, hogy a vállalat a szoftveres frissítéseket minden eddiginél több eszközre és gördülékenyebben biztosítja. Ezáltal pedig megalapozza azt, hogy a termékek tovább maradhassanak használatban lemondások, korlátok nélkül.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére