Shop menü

A RETRO UTÁN MOST DIVATOS GALAXY Z FLIP5 ÉRKEZIK

Egymást követik a Samsungnál a speciális kiadású hajtogatható mobilok, ami valószínűleg a figyelem fenntartását szolgálja.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
A retro után most divatos Galaxy Z Flip5 érkezik

A Samsung nagyon úgy fest, hogy felület a „Limited Edition” vonatra, amin nincsen fék. A vállalat rövid időn belül már a második különleges kiadású Galaxy Z Flip5 modellel rukkol elő, és nem lenne meglepő, ha tartogatna még ilyen megoldásokat a tarsolyában. A cél minden bizonnyal a forgalom élénkítése.

Alig néhány hét telt el azóta, hogy felbukkant a Galaxy Z Flip5 Retro okostelefon, ami nagyon igyekezett feleleveníteni a 20 évvel korábbi SGH-E700 modell megjelenését és egy sor különlegességgel szolgált. Az E700 annak idején több mint 10 millió példányban kelt el, és a Samsung szívesen megismételné ezt a nagyszerű eredményt a Galaxy Z Flip5-tel is. Éppen ezért most itt egy újabb speciális kiadás, amivel fenn tudja tartani az érdeklődést a mobil körül.

Galéria megnyitása

Érkezik a Galaxy Z Flip5 Maison Margiela kiadás, ami egy tavaly indult kollaboráció eredménye. A Maison Margiela egy divatcég, ami az alapítója után kapta a nevét, és már a Galaxy Z Flip4-ből is volt ilyen változat. A korábbi készülék egészen letisztult és egyszerű volt, ehhez képest az újdonság meglehetősen brutalista lett. Monokróm, erőteljes mintázatot kapott az üvegből készült hátlap. Első ránézésre absztraktnak tűnik a minta, de valójában egy ruhának a lenyomatát lehet benne felfedezni.

Galéria megnyitása

Ha valakinek nem tetszik a készülék megjelenése így, belehúzhatja majd az okostelefont a Maison Margiela limitált tokba, ami bőrből van, és teljesen fekete. De készült a mobil mellé egy egyszerűbb védőburkolat is, ami már egy kicsit színesebb, ha valaki inkább erre vágyna. A divatcég egyedi jellegzetességeit hordozza magán a Galaxy Z Flip5 és a hozzá készült kiegészítők is. Több egyedi háttér is jár majd az eszközzel, és egy komplett monokróm téma is része a csomagnak.

Galéria megnyitása

Díszdobozt kapott a Samsung Galaxy Z Flip5 Maison Margiela. Olyan dolgot is rejt az egyedi csomagolás, ami gyárilag nem jár a készülék mellé, pedig sokan vágynának rá: a töltő adapter. Dél-Koreában lesz először megvásárolható ez a különkiadás, és 512 GB-os tárkapacitással rendelkezik majd.

Galéria megnyitása

Ezek a különböző Galaxy Z Flip5 variánsok azért jöhetnek mostanában ilyen sűrűn, mert a cég próbálja a figyelmet felhívni a készülékre. Beszámolók szerint a Galaxy Z Flip és Galaxy Z Fold okostelefonok új generációja nem hozza azokat az értékesítési számokat, amiket a vállalat várt. Eddig nem tudott a cég többet értékesíteni az új sorozatból, mint egy évvel korábban a Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 párosból. Márpedig még éveken keresztül tartania kellene a forgalom emelkedésének a várakozások szerint.

Galéria megnyitása

Korábban arról beszélt a mobilos részleg elnöke, hogy 2024-re már magában a Samsung több mint 20 millió hajtogatható készüléket fog leszállítani. Ez azonban aligha fog úgy összejönni, hogy már most nincs látható növekedés. Éppen ezért próbálhatja a gyártó felkelteni az emberek érdeklődését az újabb és újabb speciális vagy „limitált” kiadások piacra dobásával.

Régi trükkről van szó. Több gyártó is szokott azzal „játszani”, hogy egy új színnel vagy egy különkiadással hívja fel a figyelmet egy korábban megjelent termékre. Nem is elsősorban azért érkeznek ezek, hogy az adott példányból fogyjon majd el nagy mennyiség, sokkal inkább az a cél, hogy a készülék ismét szerepeljen a híroldalakon. Például az Apple berkeiben a lila iPhone 12 hatalmas húzásnak bizonyult annak idején.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére