Shop menü

A NOTHING PHONE (2A) SPECIÁLIS KIADÁSA EGYSZERRE FEHÉR, SZÜRKE, KÉK, SÁRGA ÉS PIROS

Retro hangulatú mobil jött a Nothingtól a Phone (2a) alapját felhasználva, és limitáltan lesz elérhető, de hazánkba is juthat belőle.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
A Nothing Phone (2a) speciális kiadása egyszerre fehér, szürke, kék, sárga és piros

Az elmúlt napokban több olyan információt is megszellőztetett a Nothing, ami egy új szín érkezésére utalt, amit meg is kaptak az érdeklődők, csak éppenséggel nem olyan formában, mint amire számítani lehetett.

A Nothing márciusban jelentette be a Phone (2a) modell érkezését. Az okostelefon fehér és fekete színekben jelent meg. Nem sokkal később pedig előkerült egy sötétkék változata is Indiában. Április óta három színben van jelen a piacon termék, és most megjött a negyedik opció is.

A Phone (2a) Special Edition egy szürke-fehér alapon vonultat fel kék, sárga és piros betéteket, szóval egy igencsak színes egyéniségről beszélhetünk.

A transzparens hátlapot itt is megőrizte a vállalat, ez a védjegye, amiből nem enged, és ez mindenképpen örömteli. A Nothing Phone (2a) Special Edition mindenképpen egy látványos tagja lesz a kínálatnak. Kicsit múltidéző hangulata van az újdonságnak, ami nem a véletlen műve, de a szokatlan színösszeállításra már a magyarázat.

Galéria megnyitása

Azzal a céllal jött létre, hogy „ünnepelje az alapszíneket, és azok helyét a Nothing márka identitásában”. Azért is érdekes ez, mert a Nothing szinte teljesen monokróm színvilágot használ. A piros néha feltűnik a sok fekete-fehér mellett, de éppen ezért piros elem eddig is volt a Nothing Phone (2a) burkolatán, egy kicsi négyzet volt ilyen színre pingálva. Ez a négyzet a mostani változaton sárga lett.

„Nagy örömmel mutatjuk be a Phone (2a) Special Editiont. Az első olyan termék, amely az elsődleges színek palettáját fedezi fel: a piros, a kék és a sárga színt. A készülék teljes esztétikai megjelenése a múltbeli dizájnhőseinkre utal, miközben egy újfajta kifejezést teremt az okostelefon számára.” – hangoztatta a Nothing. Azt is hozzátéve, hogy a meglátásuk szerint a funkcionális készüléket egy lenyűgöző műalkotássá emeli ez a dizájn.

Galéria megnyitása

Elvileg limitált lesz a Phone (2a) Special Edition példányszáma, de arra nem tért ki a Nothing, hogy miféle mennyiségi korlátozásra kell itt gondolni. Felára nincs az új színnek, de azt hozzá kell tenni, hogy csak a drágább, 12/256 GB-os modellből lesz ez elérhető. A sötétkék kivitel csak Indiában jelent meg, itt viszont ilyen korlátozás nincs, akár Magyarországra is juthat belőle. Online csak időszakosan lehet majd rendelni, és a startup londoni boltjában is hozzá lehet majd jutni.

A Nothing nagyon felpörgette a marketinggépezetet, mindent megtesz annak érdekében, hogy a Phone (2a) minél kapósabb legyen. Még az Android Beta Programba is benevezett ezzel a megfizethetőbb okostelefonnal, ezáltal akár fejlesztőknek is érdekes lehet, adott esetben második készüléknek, teszteléshez. Mert a béta kiadású operációs rendszerekkel nem igazán érdemes elsődleges használatban levő mobiltelefonokon kísérletezni.

Nincsenek arra vonatkozóan frissebb adatok, hogy mennyi fogyhatott eddig a Nothing Phone (2a) modellből, de abban biztosak lehetünk, hogy ez a márka eddigi legnagyobb példányszámban eladott készüléke a forgalmazásban eltelt időhöz mérten. Már a rajtot követő első napon több mint 100 ezer rendelést adtak le az érdeklődők, de azóta nem közölt újabb számokat a cég.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére