Shop menü

A HONOR FONTOS NYITÁSRA KÉSZÜL AZ IFA-N

Még hetek vannak a berlini rendezvényig, de a Honor már gőzerővel készül. és valószínűleg igyekszik majd elkápráztatni az embereket.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
A Honor fontos nyitásra készül az IFA-n

Ebben az évben is megrendezésre kerül az IFA Németországban, Berlinben, ami a kontinens egyik legnagyobb elektronikai kiállítása. A rendezvény sok technológiai céget fog bevonzani, és a Honor már biztosan ott lesz, és előre láthatólag az egyik legnagyobb szereplője lesz az eseménynek, mobilos fronton egészen biztos.

Egy nagy bemutatót és több kisebb eseményt is tartani fog a Honor az idei IFA keretében. A nyitóelőadásra az első napon kerül sor, szeptember 1-én, délelőtt 10 órakor esedékes ez, ha minden a tervek szerint alakul.

„Unfold Tomorrow”, vagyis „Nyiss a holnapra” szlogennel harangozta be az eseményt, a Honor, és a beharangozó grafika is arra utal, hogy terítéken lesz egy hajtogatható okostelefon, de emellett más készülék is terítékre kerül majd. A vállalat az eseményhez fűzött megjegyzésében sem titkolja, hogy hajtogatható készülékkel igyekszik előrukkolni.

Galéria megnyitása

„A Honor hosszú utat tett meg az hajtogatható okostelefonok minden egyes iterációjával, figyelemre méltó előrelépéseket mutatva be a tervezés, a funkcionalitás és a tartósság terén. Itt az ideje, hogy az összehajtható okostelefonok reflektorfénybe lépjenek, a technológiát a divatipar megerősítésére, és a jövőbeli élmények átformálására használva.” – áll a cég közleményében. Vagyis nagyon úgy fest, hogy a Samsunghoz hasonlóan a Honor is egyfajta divatos termékként szeretné a hajtogatható mobilját eljuttatni az emberekhez.

A rendezvény egyik sztárja egészen biztos, hogy a Honor Magic széria legfrissebb tagja, a Magic V2 modell lesz, ami egy olyan hajtogatható készülék lett, hogy nincs is igazi riválisa, ami a specifikációt tekintve ténylegesen képes lenne vele felvenni a lépést. Ezt az okostelefon a múlt hónapban jelentette be az vállalat, és valószínűleg a szeptemberi rendezvényen fogja megtartani a globális bemutatóját. A helyszínre érkező látogatók pedig minden bizonnyal meg is tapogathatják, ki is próbálhatják majd a terméket, hogy milyen élőben a világ legvékonyabb és legkönnyebb hajtogatható konstrukciója.

Galéria megnyitása

A vállalat az IFA keretében sok egyéb készüléket is felvonultat majd, de most még nem tudni, hogy pontosan mivel készül. A Honor 90 széria szinte biztosan jelen lesz, mivel ezek a közelmúltban debütáltak Európában. De nemcsak mobilokban érdemes gondolkodni, új viselhető kiegészítőkkel is előrukkolhat a vállalat a nemzetközi, európai piacok számára.

Galéria megnyitása

Az utóbbi időben azt lehetett látni, hogy több kínai gyártónak is kifelé áll a szekere Európából, de a Honor egyelőre úgy fest, hogy teljesen magabiztos a jövőt illetően. Sőt mi több, nem kizárt, hogy a vállalat már éppen azon dolgozik, hogy az Oppo, OnePlus, Realme, Vivo márkák gyengélkedését kihasználva kerüljön előnyösebb piaci helyzetbe az öreg kontinensen. A Honor remek termékeket tett le az asztalra az utóbbi időben, és jót tenne a piaci versenynek is, ha meg tudna erősödni a régióban.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére