8x Blu-ray-író a Pioneer Europe-tól

Megkezdte az új, immár 8x-os írási sebességre is képes, BDR-203BK jelzésű Blu-ray írói szállítását a Pioneer Europe, amint azt nemrégiben bejelentették. Az író természetesen egyaránt gond nélkül kezel egy- és kétrétegű BD-R korongokat is.

8x Blu-ray-író a Pioneer Europe-tól

Megkezdte az új, immár 8x-os írási sebességre is képes, BDR-203BK jelzésű Blu-ray írói szállítását a Pioneer Europe, amint azt nemrégiben bejelentették. Az író természetesen egyaránt gond nélkül kezel egy- és kétrétegű korongokat is.

BD-RE korongoknál persze a tempó már kissé szerényebb, mindössze 2X-es, viszont egyrétegű DVD-R-eket megint flottabbul, 16X-osan éget, míg kétrétegűeket 8X-osan, akárcsak Blu-ray-t - míg CD-R-eket 32X-esen.

Ellátták az eszközt természetesen jónéhány hasznos technikájukkal is, így például Ultra DRA rezgéscsillapítóval, amit a DVD-íróikból emeltek át ide is. Az olvasás megbízhatóságát egy Limited Equalizer lapkával növelték jelentős mértékben, míg a Multi-Effect Liquid Crystal Tilt Compensator a lézersugarat pontosítja, kompenzálva így az esetleges korong-szennyeződésekből, vagy épp a különböző vastagságú címkézésből eredő eltéréseket.

A BDR-203BK már kapható, $318-nak megfelelő értékben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward