Xbox 360 HD DVD lejátszó már 50 dollárért

A Best Buy oldalon már 50-dolláros kapható az Xbox 360 HD DVD-lejátszó egysége. Mint arról már beszámoltunk, a Microsoft felhagy ezen kiegészítő gyártásával, azonban nemcsak konzol tulajdonosok tudják használni a HD-DVD olvasót.

Xbox 360 HD DVD lejátszó már 50 dollárért

A Best Buy oldalon már 50-dolláros kapható az Xbox 360 HD DVD-lejátszó egysége. Mint arról már beszámoltunk, a Microsoft felhagy ezen kiegészítő gyártásával, azonban nemcsak konzol tulajdonosok tudják használni a HD DVD olvasót.

Galéria megnyitása
Az 50 dolláros ár minden bizonnyal nem lesz olcsóbb, úgyhogy aki most akar vásárolni az ne habozzon egy percig se. Az elmúlt évben az ajánlott felhasználói ár 200 dollárról 130 dollárra csökkent, így nem várható, hogy az 50 dolláros akciós árnál még tovább csökkenjen az árcédula.

A potenciális vásárlóknak érdemes azt is tudni, hogy a Microsoft beszünette a további gyártást, azonban a terméktámogatást és a garanciát továbbra is fenntartja a redmondi vállalat. Ezek mellett még öt ingyenes HD DVD filmet lehet kérvényezni ennek a mintának a kitöltésével és elküldésével.

Azonban van itt valami, ami sokkal érdekesebb nekünk, PC-használóknak. Az Xbox 360 HD DVD-lejátszó USB-porttal rendelkezik, így nyugodtan lehet számítógépen is használni. A csatlakoztatása nagyon egyszerű, mindössze egy szabad USB-portra kell rákötni, és a Windows XP Toshiba HD DVD X807616 meghajtóként felismeri. A filmek lejátszásához nem szükséges meghajtóprogram, csupán egy HD DVD lejátszásra alkalmas szoftver, mint például a Cyberlink PowerDVD HD DVD Edition.

Galéria megnyitása

Így az Xbox 360 HD DVD-lejátszó nagyon jó vételnek bizonyul azoknak, akik konzolon és/vagy számítógépen szeretnének HD DVD-filmet nézni. Ennél olcsóbban minden bizonnyal nem lehet HD DVD-lejátszóhoz jutni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap