Witcher 2 képgaléria és fejlesztői napló

Spanyolországban nem csak az Enslavedet mutogatták. A CD Projekt szerint a Witcher lesz a legszebb PC-s RPG mikor kijön.

Witcher 2 képgaléria és fejlesztői napló

A CD Projekt sem maradt el a Spanyolországi elő-E3-ról, és vitt magával új Witcher képeket, fejlesztői naplót, és persze némi plusz információmorzsát a játékról. Azt büszkén kijelentették, hogy nagyon rágyúrtak a grafikus motorra és biztosak benne, hogy amikor kijön, a Witcher lesz a legszebb PC-s RPG. A képek alapján, és tekintve, hogy még majd egy év van megjelenésig (2011 első negyedév) ez egész hihető is, de ki tudja mások mit rejtegetnek a tarsolyukban.

A fejlesztők epikus és érzelmileg töltött kalandot ígérnek, amiben rengeteg alternatíva lesz, így a cselekményeinktől függően láthatunk majd eseményeket, megnövelve az újrajátszhatósági faktort. Az erotika újfent központi része lesz a játéknak, de a kapcsolataink sokkal realisztikusabbak lesznek, így a pikáns jelenetekhez vezető út is hihetőbbé válik.

A játékmenetről annyit mondtak, hogy ígérik, nem fognak futárnak használni minket, szinte minden küldetés történethez kapcsolódik majd és a játék nagyon szerteágazó lesz. Akikkel megismerkedünk mind új lehetőségeket nyitnak majd meg. A karakterfejlődés rendszere is megújul, így szerteágazóbban fejlődhetünk majd, ami egy jó adalék lesz a harcrendszerhez, amiben taktikai elemek is lesznek. A környezet változatosabb lesz mint az első részben, sokfelé megfordulhatunk blablabla, innentől a szokásos marketing anyag jön. A teljes képgaléria a VG247 oldalán található, katt ide hozzá. Azokat a pletykákat, miszerint a konzolos változatot törölték volna, egy mozdulattal elhessegették, mondván a Witcher 2 még mindig sínen van konzolokra is.

Dev Diary #0

A márciúsi trailer

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward