Windows RT-vel a fedélzetén érkezik a Dell XPS 10

Igen, még egy tábla, de ez már csak egy ilyen nap. A berlini IFÁ-ra szinte minden cég készült pár táblával vagy notebookkal.

Windows RT-vel a fedélzetén érkezik a Dell XPS 10

A berlini szakkiállítás, az IFA alkalmával a Dell is bemutatta a készülő táblagépét, melyet egyelőre igencsak sok kérdés övez. A vállalat ugyanis csak néhány tőmondatot ejtett el az eszköz képességeit illetően, így nem egészen tudhatjuk, hogy mivel is lesz pontosan dolgunk.

Az XPS 10 a nevéhez hűen egy 10,1 hüvelykes megjelenítővel száll majd harcba, de a panel felbontása nem ismert. A Windows RT megfelelő sebességéről a Qualcomm Snapdragon S4 termékcsalád valamely tagja gondoskodik majd, a rendszermemória mérete 2 GB-os méretet ölthet, az alap tárhely pedig 16 GB lesz, melyet microSD-vel még tovább bővíthetünk.

Az XPS mellé vásárolhatunk dokkolható billentyűzetet is, amely kiegészítő akkumulátort is tartalmaz. Ehhez csatlakoztatva a készüléket, akár 20 órányi folyamatos használatot is átvészel az "együttes", ami bizony figyelemre méltó teljesítmény.

A 10 milliméternél is vékonyabb házba zsúfolt Windows RT-s táblagépről egyelőre csak ennyit tudhattunk meg. A megjelenés még várat magára, leghamarabb október végén láthatjuk a Microsoft operációs rendszerével karöltve, de az is lehet, hogy csak jövő év elején lép színre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward